Skip to content
Početna stranica » Novosti » LoM zauzima drugo mjesto na prestižnom Demofestu

LoM zauzima drugo mjesto na prestižnom Demofestu

  Spektakularno! LoM, koprivnički bend, trijumfirao je nad kaosom na ovogodišnjem Demofestu – osvajajući 2. mjesto žirijevom odlukom!

  Pet godina u nastajanju, tri godine u usponu, a šest mjeseci od izlaska njihovog prvog albuma, koprivnički LoM je konačno dostigao jedan od mnogih vrhova koji su im se dugo predviđali, i to osvajanjem drugog mjesta na prestižnom Demofestu, najvećem festivalu demo bendova u regiji.

  Njihov nastup na prvoj polufinalnoj večeri ostavio je bez daha publiku i žiri jednako. Njihova neobična fuzija žanrova očarala je svakog prisutnog, dok su kritike strujale u istom ritmu kao i divlji zvukovi benda. Interes publike, žirija i drugih glazbenih moćnika iz regije odraz je njihove očaravajuće glazbene vještine i neustrašivog umjetničkog izraza.

  LoM Demofest

  Unatoč iznimno nepovoljnim vremenskim uvjetima koji su zahvatili cijelu regiju tijekom festivala, LoM i ostali demo bendovi nisu imali priliku nastupiti u finalu. Međutim, to nije smanjilo njihovu strast prema glazbi i želju za osvajanjem pozornice diljem svijeta.

  Bila nam je izrazita čast djeliti pozornicu s ostalim demo bendovima koji su svi redom zaslužili biti na ovom događaju te nam je izrazito žao zbog nastale situacije u kojoj su se neki osjećali zakinuto. Čestitamo svima i veselimo se svoju glazbu predstaviti i široj publici.” – izjavili su članovi benda LoM.

  Pogledajte snimku njihovog uzbudljivog nastupa na Demofestu kako biste osjetili pulsirajuću energiju ovog mladog sastava koji ne poznaje strah dok gaze granice glazbe.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR