Skip to content
Početna stranica » Novosti » Lucid Dreamers objavili svoj drugi singl “Stronger Than Light”

Lucid Dreamers objavili svoj drugi singl “Stronger Than Light”

  Sarajevski glazbeni projekt Lucid Dreamers nastavlja s objavljivanjem svojih autorskih kompozicija. Ovoga puta riječ je o njihovom drugom singlu pod nazivom “Stronger Than Light“. 

  Lucid Dreamers Stronger Than Light Singl

  Kao i za prethodni singl “Confession“, glazbu i tekst potpisuje Azra Bulić Saračević koja je i vokal, a bass gitaru, produkciju, mix i mastering odradio je Emir Saračević. Svojim gitarskim vanserijskim vještinama aranžman je upotpunio stalni član ovog projekta Harun Pezo. Genijalnost na bubnjevima kao i na prethodnoj pjesmi ponovo je pokazao Adnan Teskeredžić. Za klavijaturama ovoga puta svoj doprinos dao je mladi i talentovani Armin Jusuframić. Članovi benda zahvalni su i Sanji Kapetanović koja je prva priskočila u pomoć i time doprinijela razvoju pjesme.

  Naše lucidne snove smo vizualizirali prvim ranim verzijama Midjourney Artificial Intelligence text-to-image modela, u julu 2022, koristeći metafore iz teksta pjesme kao ulazne komande, dajući mašini potpunu slobodu da je razumije i interpretira na svoj način”.  Za ovaj dio posla se pobrinuo ekspert Davor VidovićVideor.ba

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR