Skip to content
Početna stranica » Novosti » Debitantski singl mlade instrumentalistice i pjevačice Lucije Radač – ‘Danas nije moj dan’!

Debitantski singl mlade instrumentalistice i pjevačice Lucije Radač – ‘Danas nije moj dan’!

  Lucija Radač donosi svoj prvi samostalni singl ‘Danas nije moj dan’ koji je inspiriran country glazbom i trenutačnom situacijom u svijetu. Veseli i optimistični zvukovi violine i klavira natjerat će vas na ples, a zasigurno ćete i zapjevati ovaj pomalo satiričan tekst, koji odražava današnja događanja u svijetu.

  Lucija Radač Danas Nije Moj Dan

  Glazbu je producirao i aranžirao Marko Stijaković, koji je također odsvirao dionice na klaviru i akustičnoj gitari, dok se Lucija pobrinula za violinu i tekstualni dio pjesme. Spot je sniman na Ranchu Okuje, a koncipiran je kao dobri stari ‘westerni’. Glumci u spotu su Lucijini dragi prijatelji i obitelj.

  “Za ’Danas nije moj dan’ tekst je stvoren veoma brzo, samo sam napisala sve sto sam osjećala i viđala oko sebe. Kako sve, tako i glazbu shvaćam veoma strastveno i jako se uživim u cijelu priču. Ova pjesma je moja prva autorska za koju sam osmislila i glazbu i tekst. Htjela sam pokazati da se u današnje vrijeme može napraviti nešto što ne mora nužno zvučati ‘IN’ i moderno, nego samo nešto što će pokazati moju ljubav za instrumentima i country glazbom.”

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR