Skip to content
Početna stranica » Novosti » Novi Mahkey vodi nas na “Moreno”

Novi Mahkey vodi nas na “Moreno”

  Mahir Kapetanović – Mahkey novim singlom kriv je za novi val i ljetne snove!

  Iz užeglog “Obećanog grada“, glazbenik Mahir KapetanovićMahkey nas ovog lipnja vodi na “Moreno“! Za novi singl uopće ne treba skrivati epitet ljetnog hita, jer Mahkey kantautorskim potpisom donosi : kalifornijsko umotano sunce i posoljene ljetne snove. Za put na more(no) na Mahkeyev način nam ne treba mnogo, ovog puta čak ni slomljeno – samo sunce, spušteni prozori i povjetarac – ili plaža i slušalice.

  Mahkey

  Još od sudjelovanja u “The Voiceu“, popularnoj HRT-ovoj uspješnici, emisiji “A strani“, a kasnije slušanjem autorskih uspješnica ovog mladog kantautora, na nešto smo svakako navikli: Makijevu autentičnost, moderan zvuk te naizgled jednostavan, a prodoran tekst. Svakog puta malo više pokaže da se u glazbi ne prilagođava, već pliva i diše drugačijim škrgama.

  Uspješnim singlovima ““, “” i “James Bond” žanrovski je baratao trapom, no sa singlom “Moreno” se autorski vraća korijenima pop glazbe i jednostavnosti. Vjeran suputnik u glazbenoj produkciji i na (n)ovom singlu mu je , dok se u spotu kreativno ovog puta prepustio svježoj i potrebnoj morskoj ekipi. Zvuk je tako dobio radno-prijateljsku sliku, jer iza spota stoji Mahkeyev kolega iz popularnog showa “A strane” – Vjekoslav Ključarić, uz poslovnog partnera Marka Popova.

  Mahkey Moreno

  Ovog ljeta, Mahir “Morenom” bira obući se u sreću, za razliku od dosadašnjih autorskih pjesama:
  Većinu pjesama u mom životu su balade i neka tuga koja dolazi u paketu, no ovaj puta sam se htio osjećati sretno. Svi znamo onaj osjećaj prvog kupanca i ponovnog susreta sa morem.. i to najljepšim…baš našim. Htio bih da uz pjesmu budete zaista prisutni i u tim malim ljetnim radostima, posebice nakon što smo godinu dana bili odvojeni od njih. Nadam se da sam uspio uglazbiti jednostavnost sreće.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)