Skip to content
Početna stranica » Novosti » Novi Mahkey vodi nas na “Moreno”

Novi Mahkey vodi nas na “Moreno”

  Mahir Kapetanović – Mahkey novim singlom kriv je za novi val i ljetne snove!

  Iz užeglog “Obećanog grada“, glazbenik Mahir KapetanovićMahkey nas ovog lipnja vodi na “Moreno“! Za novi singl uopće ne treba skrivati epitet ljetnog hita, jer Mahkey kantautorskim potpisom donosi novi val: kalifornijsko umotano sunce i posoljene ljetne snove. Za put na more(no) na Mahkeyev način nam ne treba mnogo, ovog puta čak ni slomljeno srce – samo sunce, spušteni prozori i povjetarac – ili plaža i slušalice.

  Mahkey

  Još od sudjelovanja u “The Voiceu“, popularnoj HRT-ovoj uspješnici, emisiji “A strani“, a kasnije slušanjem autorskih uspješnica ovog mladog kantautora, na nešto smo svakako navikli: Makijevu autentičnost, moderan zvuk te naizgled jednostavan, a prodoran tekst. Svakog puta malo više pokaže da se u glazbi ne prilagođava, već pliva i diše drugačijim škrgama.

  Uspješnim singlovima “Obećani grad“, “A fak” i “James Bond” žanrovski je baratao trapom, no sa singlom “Moreno” se autorski vraća korijenima pop glazbe i jednostavnosti. Vjeran suputnik u glazbenoj produkciji i na (n)ovom singlu mu je Rejhan Okanović, dok se u spotu kreativno ovog puta prepustio svježoj i potrebnoj morskoj ekipi. Zvuk je tako dobio radno-prijateljsku sliku, jer iza spota stoji Mahkeyev kolega iz popularnog showa “A strane” – Vjekoslav Ključarić, uz poslovnog partnera Marka Popova.

  Mahkey Moreno

  Ovog ljeta, Mahir “Morenom” bira obući se u sreću, za razliku od dosadašnjih autorskih pjesama:
  Većinu pjesama u mom životu su balade i neka tuga koja dolazi u paketu, no ovaj puta sam se htio osjećati sretno. Svi znamo onaj osjećaj prvog kupanca i ponovnog susreta sa morem.. i to najljepšim…baš našim. Htio bih da uz pjesmu budete zaista prisutni i u tim malim ljetnim radostima, posebice nakon što smo godinu dana bili odvojeni od njih. Nadam se da sam uspio uglazbiti jednostavnost sreće.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR