Skip to content
Početna stranica » Novosti » Martinska 2024: Oaza Glazbe i Umjetnosti na Jadranu

Martinska 2024: Oaza Glazbe i Umjetnosti na Jadranu

  Ljeto na Martinskoj ponovno je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje glazbe i kulture. Šesta sezona festivala Martinska 2024., koja će trajati od 6. srpnja do 17. kolovoza, donosi osam događanja koja će transformirati Šibenik u epicentar nezavisne glazbene scene. Na konferenciji za medije, održanoj 22. svibnja u Zagrebu, otkrivene su sve novosti o ovoj spektakularnoj sezoni.

  Otvorenje Sezone: NVST i Kolektiv U/offu

  Sezonu otvara švicarska DJ-ica NVST uz podršku kolektiva U/offu 6. srpnja. NVST, poznata po svojim energičnim setovima, pravi je izbor za otvaranje ljeta ispunjenog elektroničkim zvukom i kreativnim vibracijama. Njen nastup označava početak nezaboravnog glazbenog iskustva koje Martinska nudi.

  Regius Festival: Posljednji Ples

  Regius Festival će se održati 12. i 13. srpnja, obilježavajući svoje deseto i posljednje izdanje pod nazivom “Last Dance”. Dvodnevni spektakl na dvije pozornice obećava okupljanje najboljih lokalnih i prijateljskih bendova, koji će publici pružiti nezaboravne rock i electro nastupe.

  Sea Sound Festival: Nova Zvijezda na Sceni

  Sea Sound Festival, nasljednik Seasplash Festivala, odvijat će se od 18. do 21. srpnja. Festival slavi sound system kulturu na pet pozornica s impresivnim lineupom koji uključuje Vibronics feat. Vanya O & Danniella Dee, Wicked Dub Division & Michela Grena, Paolo Baldini DubFiles, Deekline i mnoge druge. Ovaj festival je pravi raj za ljubitelje dub i reggae zvuka.

  Martinska Punk Meets Kanal Fest: Punk Fešta

  Od 25. do 27. srpnja, Martinska Punk meets Kanal Fest ugostit će 13 bendova, od kojih su šest inozemnih. Ova punk fešta obuhvatit će energične nastupe bendova poput The Varukers, Deafness by Noise, Alergije i mnogih drugih. Pripremite se za tri dana čistog punk ludila!

  Membrain Festival: Bass Kultura

  Membrain Festival, od 1. do 4. kolovoza, donosi četiri dana i tri noći underground bass kulture. Među izvođačima su Digital, Commodo, Le Motel, Chris Inperspective i domaće zvijezde poput VRH, Minimalist i Marka San. Ovaj festival je pravi raj za sve ljubitelje dubokih bass linija.

  Blast Fest: 48 Sati Elektronske Glazbe

  Blast Fest, koji će se održati od 9. do 11. kolovoza, nudi 48 sati neprekidne elektronske glazbe. Usmjeren na domaće izvođače, Blast Fest je poznat po svojoj energiji i vibracijama koje traju cijelu noć. Lineup će biti objavljen neposredno prije festivala, što dodatno povećava iščekivanje.

  Elemental: Veliki Koncert na Martinskoj

  14. kolovoza, popularni hip-hop sastav Elemental nastupit će na Martinskoj, uoči blagdana. Nakon više godina, Elemental se vraća u Šibenik, obećavajući spektakularan koncert. Luka Tralić Shot iz Elementala najavljuje nezaboravnu noć, koja će premostiti prelaz iz elektronske u hip-hop glazbu.

   Preach The Rič Festival: Hip-Hop Ekstravaganza

   Preach the Rič Festival, 16. i 17. kolovoza, okuplja impresivna imena hip-hop scene, uključujući Arrested Development, Valid & DJ Head te Bad Copy. Uz njih, nastupit će još 17 izvođača, čineći ovaj festival pravom hip-hop ekstravaganzom.

   Posebna Ponuda: Dva Festivala + Sedam Dana Lokacije

   Ove godine, Martinska nudi posebnu ponudu koja uključuje ulaznice za dva uzastopna festivala i sedam dana boravka na lokaciji. Ova ponuda je savršena za glazbene entuzijaste željne kvalitetnih događanja i odmora na moru. Spajajući ljubav prema glazbi i ljetovanju, Martinska 2024. nudi najpovoljniji glazbeno-turistički aranžman na Jadranu.

   Ljeto 2024. na Martinskoj obećava nezaboravna iskustva, bogat program i jedinstvenu priliku za sve ljubitelje glazbe i umjetnosti. Ne propustite priliku da budete dio ove glazbene oaze na Jadranu!

   Komentari

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

   hrHR