Skip to content
Početna stranica » Novosti » Martinska Punk meets Kanal Fest: Tri dana neumoljive Punk glazbe u Šibeniku

Martinska Punk meets Kanal Fest: Tri dana neumoljive Punk glazbe u Šibeniku

  Zvukovi Punka se vraćaju  u Šibenik – od 25. do 27. srpnja – u Martinskoj nas čeka još jedno nezaboravno izdanje Martinska Punk meets Kanal Festa. Ovaj vikend obećava tri dana neumoljive punk fešte s najjačim gitarskim zvukovima koje će Šibenik vidjeti ove godine. Ulaznice su već dostupne po najpovoljnijoj cijeni, pa nema razloga čekati!

  Martinska Punk meets Kanal Fest

  Martinska Punk i Kanal Fest udružili su snage prošle godine, a ujedinjeni ostaju i dalje. Martinska Punk je procvjetao u prvim danima pandemije 2020. godine, dok je Kanal Fest bio jedini koji je održan na Martinskoj 2018., samo godinu dana prije nego što je lokacija dobila svježi, preoblikovani izgled.

  Zato rezervirajte svoj produljeni vikend već sada za ovo nezaobilazno glazbeno iskustvo. Martinska Punk meets Kanal Fest 2024. obećava ponovno ujedinjenje punk zajednice na jednom mjestu. Tri dana ispunjena surovim zvukovima i energijom koja će vas držati budnima cijelu noć.

  Iako detalji o izvođačima još nisu otkriveni, možete očekivati jedinstveno Punk iskustvo. Do tada, možete osigurati svoje ulaznice po posebnoj cijeni putem tzv. “Blind Tickets“, dostupnih na Entrio prodajnim mjestima i online. Ne propustite priliku biti dio ovog glazbenog spektakla koji će obilježiti srpanj u Šibeniku. Vidimo se na Martinskoj!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR