Skip to content
Početna stranica » Novosti » Martinska Punk meets Kanal fest: Svi bendovi koji će nastupiti na najvećoj punk fešti u povijesti Dalmacije

Martinska Punk meets Kanal fest: Svi bendovi koji će nastupiti na najvećoj punk fešti u povijesti Dalmacije

  Ovog ljeta udruženim snagama za duplo slavlje: prvih 5 godina Kanal festa, kao i aktualnog projekta Martinska Šibenik. Osim trodnevne festivalske ulaznice, dostupne su i jednodnevne karte.

  Nakon prvog vala imena koji će nastupiti na najvećoj punk fešti ovog ljeta, organizatori nam s ponosom predstavljaju sve bendove koji će nastupiti na ujedinjenom punk festivalu Martinska Punk meets Kanal festu. Ove godine priprema se možda najveći punk festival u povijesti Dalmacije, ako ne i šire, čemu u prilog idu i brojna jaka imena koja će u tri dana od 27. do 29. srpnja nastupati na jedinstvenoj lokaciji – Martinskoj u Šibeniku.

  Ujedinivši snage Martinska Punk i Kanal fest publici dovode jaki lineup stranih i domaćih bendova. Na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji, jedinoj unutar UNESCO-ve buffer zone, Martinska je zaštićeni park prirode i idealna kulisa za spoj glazbe i odmora.

  U tri dana nastupit će 14 bendova, a predvode ih veterani beskompromisne punk zajednice iz Europe, a svoj trag ostavit će i mlade nade ovog najotpornijeg glazbenog pravca. Listu bendova koji će ove godine zapaliti Martinsku predvode legendarni britanski punk sastavi koji preko četiri desetljeća odgajaju generacije – Anti-Nowhere League i Subhumans.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR