Skip to content
Početna stranica » Novosti » Matej Miri iz Čakovca objavio singl “Only For You”

Matej Miri iz Čakovca objavio singl “Only For You”

  SinglOnly For You” prva je pjesma koju je Matej Miri samostalno napisao i objavio. Kako je do sada isključivo radio s bendovima, čakovečki glazbenik pjesme je inače pisao u suradnji sa članovima sastava. “Only For You” ujedno je i prva pjesma koju je Matej Miri napisao na engleskom jeziku. Sve to u želji da napravi nešto zanimljivo i drugačije, a mi smatramo da je u tome i uspio.

  Matej Miri Only For You

  Tema pjesme je bijeg od stvarnog života. Svakome od nas ponekad treba unutarnjeg mira i svatko treba malo vremena za sebe kako bi “napunio baterije”. Pogotovo sada, kako je trenutna situacija u našem užurbanom svijetu takva kakva jest. Svi trebamo usporiti i raditi nešto što nas raduje. Nebitno da li je to sport, glazba, knjiga, film ili nešto sasvim drugo.

  Matej Miri Only For You

  Singl je snimljen u studiju “Jazbina“. Mix i mastering odradio je producent Marko Lajtman koji je na pjesmi također odsvirao i gitaru. Matej Miri je uza sve odsvirao i bas gitaru. S producentom Markom Lajtmanom Matej surađuje još od srednje škole, od samog početka bavljenja glazbom. O suradnji i singlu Matej nam je rekao:

  Volim surađivati s njim zbog opuštene atmosfere i druženja za vrijeme snimanja, ali naravno i zbog ozbiljnog pristupa svakom projektu na kojem radimo zajedno. Na kraju krajeva jako sam zadovoljan kako je pjesma ispala, a više nego zadovoljan sam reakcijama koje su za sad samo pozitivne riječi podrške i pohvale.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR