Skip to content
Početna stranica » Novosti » Matej Miri objavio novi singl na engleskom jeziku “There Is No Cure”

Matej Miri objavio novi singl na engleskom jeziku “There Is No Cure”

  Matej Miri objavio drugu po redu pjesmu koju je samostalno napisao i objavio.

  Volim eksperimentirati s glazbom i napraviti nešto malo drugačije i zanimljivo, nešto se baš i nema prilike čuti svakodnevno. Na primjer, novi singl napravljen je u surf rock stilu pa zbog toga zvuči kao da je dio soundtracka iz nekog američkog filma. Stoga mogu reći samo ovo: “Surf rock nije mrtav!“” – kazao nam je Matej.

  Matej Miri There Is No Cure

  Mateju nije bilo bitno da se ovaj singl potpuno razlikuje od prvog, no svakako je uspio u naumu da iznenadi slušatelje. Za njegov prvi singlOnly For You” možemo reći da je pop rock balada s temom bijega od stvarnosti i pronalazak svog unutarnjeg mira. Pjesma “There Is No Cure” čista je suprotnost. Govori o ljudskoj oholosti, zlobi, licemjerju, sebičnosti i o tome kako je sve to neizlječiva bolest. Iz istih razloga pjesma je sama po sebi oštrija i mračnija nego prva.

  Produkciju je radio Marko Lajtman koji također i svira gitaru na pjesmi, a Matej je svirao bas gitaru. O suradnji Matej nam je i ponešto otkrio: “S  producentom Markom Lajtmanom surađujem dugo godina i  opet moram reći da sam uvijek prezadovoljan svime od samog snimanja sve do dobivenog rezultata“.

  Matej Miri može biti ponosan na sve vesele reakcije na pjesmu koje su većinom pozitivne riječi podrške i pohvale. Napomenuo je kako mu je drago što se  ljudima sviđa to što radi te se nada da će nam se također dopasti i ono što planira objaviti u budućnosti.

  Od Mateja doznali smo kako trenutno radi na čak nekoliko pjesama, a koja će biti sljedeći singl – doznati ćemo uskoro.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR