Skip to content
Početna stranica » Novosti » Objavljen je album prvijenac glazbenog projekta Med i prateći singl “Kažem ti”

Objavljen je album prvijenac glazbenog projekta Med i prateći singl “Kažem ti”

  Marko Levanić, skladatelj, multiinstrumentalist i producent koji proteklih 15-ak godina djeluje na domaćoj sceni i surađuje s nizom hrvatskih bendova i izvođača (Pips Chips & Videoclips, The Basewalks, Voodoo Lizards, Mayales, Rakete, Luka Belani) pokrenuo je samostalni autorski projekt MED u sklopu kojeg je objavljen album prvijenac istoga naziva i prateći singlKažem ti“.

  Med sadrži pet pjesama (Basna, Kažem ti, Malina, Antene, Paleta), a glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje Levanić. Za vokalnu izvedbu svih pet pjesama zaslužna je Ivana Starčević (Rakete, Mayales), a njenom jedinstvenom vokalu na posljednjoj skladbi albuma pridružio se i Dubravko Ivaniš (Pips Chips & Videoclips). Na bubnjevima gostuje Ivan Levačić (ABOP, Kries, Chui, Eleven), a na gitarama Ivan Božanić (ABOP, Pips Chips & Videoclips) koji je ujedno i snimatelj izdanja. Za mix i mastering pobrinuo se Pavle Miholjević.

  Med Kažem ti

  Nastupni EP Meda prekrasno je ostvarenje ispunjeno sjetnim melodijama i izuzetno zrelim pjesmama punim neke melankolije, ali čvrsto oslonjenima na suvremeni indie rock, bez nekog posebnog oslanjanja na globalne zvijezde indie rock scene…” napisao je Dubravko Jagatić u recenziji za tjednik Nacional.

  Album „Med“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR