Skip to content
Početna stranica » Novosti » Upoznajte Mel Maryns – glazbenicu iz Corka

Upoznajte Mel Maryns – glazbenicu iz Corka

  Mel Maryns je tekstopiskinja i pjevačica koja dolazi iz Corka, Irske. Puno ime joj je Melissa Marins de Queiroz Ferreira. Pjeva još otkad je bila malo dijete za što je djelomično zaslužan njen otac koji je svirao gitaru, pa se može reći da je u njihovoj kući uvijek bilo glazbe. Uvijek su zajedno pjevali, i već tamo je Mel Maryns osjećala kako je pjevanje njen životni poziv. Uskoro sve dolazi na svoje, Mel počinje pisati svoju glazbu te uči svirati klavijature gledajući snimke na YouTube-u.

  Mel Maryns
  Mel Maryns

  2018. godine Mel čini prvi veliki korak za svoju karijeru i započinje izvoditi svoje pjesme na ulicama. Kao ulični performer često ste ju mogli pronaći u ulicama poput Saint Patrick’s Street i Cork and Grafton Street, no često je glazbom obilazila i cijeli Dublin.

  Mel svojim stilom postaje prava mala YouTube senzacija. U Pop glazbi ističe se radi jedne bitne stavke – voli 80-te! Inspirirana je glazbenicima kao što su Guns ‘n’ Roses, Skid Row, Evanescence i Bon Jovi. Upravo to je ono što njenu glazbu čini posebnom u Pop svijetu.

  Mel Maryns
  Mel Maryns

  Evo što nam je sama Mel Maryns rekla o sebi: “Pišem sve što mi srce osjeća. Počnem s melodijom, tada pronalazim glavnu temu i započinjem s pisanjem teksta. Pronalazim inspiraciju u svemu kada imam loš dan, što vodi do pisanja tužnih i emocionalnih pjesama. Rijetko ne pronalazim inspiraciju jer uvijek slušam glazbu i čitam. Svu svoju glazbu napisala sam sama. Veoma sam kreativna osoba i volim pisati. Činjenica da možeš staviti svoje osjećaje u riječi i melodije meni znači sve.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR