Skip to content
Početna stranica » Novosti » Melanie Horsnell s debitantskom pjesmom

Melanie Horsnell s debitantskom pjesmom

  Australska glazbenica Melanie Horsnell predstavlja debitantsku pjesmu sa svog nadolazećeg albumaGold and Carnelian” s dodatkom autentičnog australskog gotičkog duha. Pjesma pod naslovom “As The Trees Have Always Known” poziva slušatelje na putovanje introspekcije i međusobne povezanosti, nadahnutu nenadmašnom ljepotom australske divljine.

  Autoričina glazba evocira iznimnu ljepotu australskog pejzaža, pretačući se u priče o nadi i otpornosti usred visokih eukaliptusa pa sve do vijugave rijeke.

  Melanie Horsnell
  Melanie Horsnell

  Melanie kaže:

  >>Napisala sam “As The Trees Have Always Known” dok sam bila na turneji po malim dvoranama u Novom Južnom Walesu s Ash i Sarom, vozili smo se autobusom kroz nevjerojatne, ogromne, višeslojne eukalipte koji vode prema planini Dorrigo. Kao putnik, imala sam vremena razmišljati i zaljubiti se u pogled, promatrajući stabla koja se naslanjaju jedno na drugo, te sam se zapitala da li mi možemo živjeti i voljeti poput njih.<<

  U pjesmi imamo prilike čuti poznatog irskog violinista Colma Mac Con Iomairu (solo i The Frames), kao i drugu glazbenu pratnju koja će se pojaviti na cijelom nadolazećem albumu – Jonathana Zwartza na kontrabasu, Billa Risbyja na klaviru i Hamisha Stuarta na bubnjevima. Pjesma je su-producirana od strane Melanie Horsnell i Jonathana Zwartza, za miks je zadužan Ted Howard, a master je djelo Michaela Lyncha.

  Pjesma “As The Trees Have Always Known” dostupna je putem izdavačke kuće Good Stem Records/MGM Distribution na svim glavnim streaming platformama, iTunesu i Bandcampu od 19. travnja 2024. godine.

  As The Trees Have Always Known, Cover
  As The Trees Have Always Known, Cover

  Horsnellina glazba ne samo da nas prenosi u prekrasne krajolike Australije, već nas i potiče da promislimo o vezi između prirode i ljudskog bića, ostavljajući nas zamišljenima o dubokim temama ljubavi i povezanosti.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR