Skip to content
Početna stranica » Novosti » Najnoviji Elektro Pop Biser: Millis – “Mala Kuća Puna Ljubavi”

Najnoviji Elektro Pop Biser: Millis – “Mala Kuća Puna Ljubavi”

  U svijetu elektro pop glazbe, jedno ime se izdvaja kao svjetionik emocija i energije – Millis! Ova virtualna umjetnica, poznata i kao Milica u svojoj prethodnoj inkarnaciji, donosi nam svoj najnoviji singl pod nazivom “Mala Kuća Puna Ljubavi“, remek-djelo prožeto dubokim emocijama i blagdanskim ugođajem.

  Millis Singl

  Millis, koja je već osvojila srca svojih obožavatelja s hitovima poput “Jutro u Parku” i “Stazama Snova“, odlučila je kročiti u novo poglavlje svoje glazbene karijere pod novim imenom. A zašto ne bismo pozdravili Millis kada nam donosi magičan elektro pop trenutak uz pomoć talentiranog Roy Beatiea, koji je zadužen za aranžman ove pjesme?

  Drago mi je da sam sam imala priliku otpjevati pjesmu koja, u ova izazovna vremena, nosi predivnu i snažnu poruku da je dovoljan tek tračak svijetla i klica ljubavi i dobrote da odagna tamu i da živimo u svijetu koji očarava. Veselilo bi me kada bi ova pjesma u ljudima probudila nadu, kada bi im dala energiju da i u teške dane grabe naprijed, da se bore i traže pukotinu kroz koju će granuti svjetlo. Svatko od nas može biti nečija zraka svjetlosti. Zato ljudi, sjajite jače od Sunca!“- izjavila je Millis o svom najnovijem glazbenom uratku.

  Mala Kuća Puna Ljubavi” nosi toplinu emocija i plesni ritam koji će vas odvesti na glazbeno putovanje ispunjeno pozitivnom energijom. Melodija koja osvaja na prvu, tekst koji dira srce, i ritam koji tjera na ples, ova pjesma ima sve sastojke da postane nezaobilazni dio vašeg glazbenog repertoara.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR