Skip to content
Početna stranica » Novosti » Miriiam objavila EP “Live Session” iz Katrana

Miriiam objavila EP “Live Session” iz Katrana

  Talentirana zagrebačka kantautorica Miriiam iza sebe ima uzbudljivu godinu. Objavila je studijski album “Call Me Up” s kojim je pobrala hvale glazbene kritike, ali i osvojila srca slušatelja čemu svjedoči preko 150.000 slušanja njenih pjesama s navedenog albuma na platformi Spotify. U prosincu je objavila božićni singlCup of Coffee“, a u veljači je osvojila nagradu “Veliki prasak godine” na nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi “Rock&Off” po odabiru 89 glazbenih novinara te nagradu 10.000 kn od HDS Zampa koju je potrošila na dugo željenu gitaru Gibson J-45 Standard.

  EP, Katran, Live Session

  Danas objavljuje EPLive Session” koju je s prijateljima i glazbenicima snimila u Katranu, a oni su Toni TkalecEdvin ĐerahovićDaniel KadijevićJurica HotkoTara JelovacOliver Potočnik i Vinko Puclin. Na EP-u se nalaze tri pjesme “Midnight“, “Knot” i “Turn The Pages“, a za svaku je snimljen i video. Miriiam je i s ovim projektom nastavila suradnju s labelovima Basic & Rough i Mudri Brk.

  Miriiam EP

  Live session snimili smo u Katranu, zgradi u kojoj je Penthouse Studio prvotno bio smješten i gdje je snimljen album “Call Me Up”. Cijeli je bendovski projekt uvijek pomalo ambiciozan, pogotovo ako ga čini nešto veći broj članova. Ali važno je prije svega što bolje prenijeti album u organskoj varijanti, odcijepiti ga od studijskih zidova i okvira od tridesetak minuta, staviti ga u kontekst živog i trenutnog i pustiti da diše. Ovo je sada još jedna potpuno nova strana albuma, nas i mene. Ovo je i poziv da nam se pridružite na koncertima“, rekla je Miriiam.

  Miriiam ćete moći vidjet na koncertima u sljedećim gradovima:
  8.7. – Rock&Off Tour (Samobor)
  13.7. – Tramonto festival (Krk)
  16.7. – Rock&Off Tour (Knin)

  EP “Live Session” u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupan je putem svih digitalnih glazbenih platformi, a uskoro će i album “Call Me Up” dobiti svoje vinilno izdanje.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR