Skip to content
Početna stranica » Novosti » Miriiam objavila novi singl “Stella” s hvaljenog albuma “Call Me Up”

Miriiam objavila novi singl “Stella” s hvaljenog albuma “Call Me Up”

  Talentirana zagrebačka glazbenica Miriiam krajem prošle godine objavila je album “Call Me Up” kojeg je predstavila istoimenim singlom. Sam album je oduševio slušatelje i kritiku pa se našao i na listama najboljih albuma godine. S njega smo već smo imali prilike čuti singlove „Knot“, „Simple-Minded Love“ i „Call Me Up“ na kojima je Miriiam predstavila svoj vokal, estetiku i prepoznatljiv sanjivi zvuk, a sad je došlo vrijeme za plesni singl „Stella“.

  Stella je jedna od pjesama s albuma koja ljudima nerijetko zapne za uho. Tematski se nekako i naslanja na „Call Me Up“ i zamisao koja leži iza te pjesme, samo što im je različit temperament. Jedna je zimski obojena melankolijom, a druga – upravo objavljena Stella – istoj ideji pristupa iz razdragane pozicije. Dobro joj stoji proljetni umor, ali i utopijske ideje o sretnome završetku.“ – govori nam Miriiam.

  Miriiam Stella

  Miriiam je rado slušana i na digitalnim servisima, pa tako od objave albuma prvijenca broji preko 100 000 preslušavanja samo na digitalnoj platformi Spotify. Kao potvrda kvalitete tu je i Rock&Off kipić za Veliki prasak godine, a sudjelovat će i na drugoj po redu Rock&Off turneji ovog ljeta na kojoj će svoju glazbu predstaviti po klubovima i festivalima diljem Hrvatske. 

  I ovaj put za produkciju su zaslužni Toni Tkalec i Edvin Đerahović iz Penthouse Studija, a za spot Ela Ban i Pavle Kocanjer. Pjesma „Stella“ kao i sam album „Call Me Up“ u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupni su putem svih digitalnih glazbenih platformi, a uskoro će album dobiti i svoje vinilno izdanje.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR