Skip to content
Početna stranica » Novosti » Mlada glazbenica Miriiam predstavlja se zaraznim Retro Pop singlom “Knot”

Mlada glazbenica Miriiam predstavlja se zaraznim Retro Pop singlom “Knot”

  Talentirana zagrebačka kantautorica Miriiam iza sebe ima par singlova i  EP Heavyless” iz 2018. godine. Nakon boravka u Londonu, zbog pandemije se vraća u Hrvatsku i kreće sa snimanjem albuma prvijenca s Tonijem Tkalecom i Edvinom Đerahovićem iz Penthouse Studija. Uz njih pjesme dotad izvođene samo u samostalnom izdanju i koncertno, dobivaju bendovsko ruho.

  Retro Pop singlKnot” na engleskom jeziku pokazuje svu raskoš njenog pjevačkog talenta, a ujedno i najavljuje album od 10 prekrasnih pjesama na kojima je gostovao niz zagrebačkih glazbenika.

  Miriiam Knot

  Pjesma je snimljena prije godinu dana i strpljivo je čekala cjepivo. Trebalo mi je jako dugo da se odlučim kako ću, gdje i kada početi snimati album, a onda i kako i kada ću objaviti prvu singlicu, hoću li uspjeti snimiti spot i još niz dilema. Recimo da se univerzum pjesme pretočio u stvarnost – zapetljani čvor koji te istovremeno miluje svojim statusom quo, ali njime i guši. Eto, očito sam konačno uspjela skinuti masku ovoj pjesmi. A kada se ona skine, zapravo ostaje još jedna polutužna ljubavna pjesma“- rekla je Miriiam.

  Spot je snimio, montirao i režirao Pavle Kocanjer, a u spotu uz Miriiam glume Maja Bituh, Vlatka Bašić i Marija Škember. Producentica spota je Hana Zrnčić Dim.

  Miriiam

  Ovaj spot pokazuje kako, baš kao i u slučaju pjesme, suradnja s ljudima u čiji rad vjeruješ i koje cijeniš, tvojim idejama i fantazijama daje konačne i neke nove konture. Uvjeti snimanja spota iz poznatih pandemijskih razloga bili su borba za sebe i moram izraziti neizmjernu zahvalnost svima koji su bili dio te priče i posebno pozdraviti Pavla u studiju i režiji” – zaključila je Miriiam.

  Pjesma „Knot“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR