Skip to content
Početna stranica » Novosti » Mirna Škrgatić: Proljetni Bijeg od Dosade sa Singlom “Samo da pobjegnem”

Mirna Škrgatić: Proljetni Bijeg od Dosade sa Singlom “Samo da pobjegnem”

  Glazbenica Mirna Škrgatić donosi nam dašak svježine s novim proljetnim singlom i spotom Samo da pobjegnem“. Ova pjesma, za koju je sama napisala glazbu i tekst, istražuje uzbuđenje odlaska u nepoznato, bijega od rutine i dosadne svakodnevice, čime poziva slušatelje na ples i slobodu.

  Mirna Škrgatić Samo da pobjegnem

  Mirna nastavlja suradnju s producentom Tomislavom Franjom Šuškom, koji potpisuje aranžmane i produkciju njenog nadolazećeg trećeg studijskog albuma. Njena glazba i stil sve više dolaze do izražaja, a u tome pomaže i redateljica Iva Ćurković Spajić, s kojom Mirna već neko vrijeme uspješno surađuje. Spot za “Samo da pobjegnem” još jednom potvrđuje njihovu kreativnu sinergiju.

  Željele smo stvoriti sanjivi punk vibe djevojke koja žudi za slobodom i bježi od dosade. Mirna trči ulicama Zagreba, noseći romantičnu haljinu inspiriranu Vivienne Westwood i Johnom Gallianom, u kontrastu sa socijalističkom arhitekturom” izjavila je Iva Ćurković Spajić.

  Mirna se i ovoga puta istaknula svojim upečatljivim modnim stilom, koji dolazi do izražaja u svakom njenom videu. Nova pjesma “Samo da pobjegnem” svojim zaraznim ritmom i energijom poziva na radost življenja, ljubav i proljetni ples do zore.

  Ovaj singl donosi još jednu dozu čarolije u Mirnin glazbeni opus, obećavajući uzbudljiv nastavak njene karijere i iščekivanje njenog novog albuma.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR