Skip to content
Početna stranica » Novosti » Mito Matija – Novi singl: “E, DA ME BIVŠA VIDI SADA!”

Mito Matija – Novi singl: “E, DA ME BIVŠA VIDI SADA!”

  U iščekivanju Valentinova, Mito Matija najavljuje svoj novi singlE, da me bivša vidi sada“, koji je objavljen u ponedjeljak, 12. veljače u 18 sati, kako je sam Mito Matija rekao, “nakon posla”. Ovaj singl predstavlja novi zvuk koji je Mito Matija kreirao zajedno s novim bendom “Lopovi“.

  Mito Matija Singl

  Nazivom pjesme, trenutkom objave te zvučnim isječkom koji je otvara, sugerira se da je ova pjesma posvećena onima koji imaju mješovite osjećaje prema nadolazećem Valentinovu.

  Posmrtna Blues-Balada

  “Lopovi” ovoj pjesmi pridodaju osebujan zvuk tamburaških trzaja utkanih u posmrtni marš obavijen blues baladom. Kroz svaku ponovljenu melodiju blues marša, tenzija u Mitinoj recitaciji raste, naglašena prigušenom električnom gitarom koja stvara atmosferu jeze.

  Pjesma sa samo dvije melodije i tri akorda omogućavaju Miti Matiji i videospotu da ispričaju priču o njegovim iskustvima i zaključcima.

  Videospot

  U režiji Ivana Srakića, Mito Matija se pojavljuje u već prepoznatljivoj bijeloj košulji, recitirajući pjesmu na različitim lokacijama. U spotu s mnoštvo pejzažnih pozadina možete vidjeti kako Mito Matija uspješno prebolijeva staru ljubav, a zoom priča propovijeda o osveti i ponosu. Posmrtni marš otkriva svoj uzrok, a Mito otkriva kako je prebolio bivšu.

  Mito Matija Singl

  Mito Matija s ovim singlom predstavlja svojevrsnu glazbenu introspekciju koja istovremeno tjera na razmišljanje i oslobađa emocije. Njegova sposobnost da kroz glazbu prenese intimne osjećaje čini ga iznimno zanimljivim umjetnikom. “E, da me bivša vidi sada” sigurno će ostaviti traga u srcima slušatelja, posebno uoči Valentinova.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR