Skip to content
Početna stranica » Novosti » Moon Ricochet objavio dva nova singla!

Moon Ricochet objavio dva nova singla!

  Sastav iz Karlovca Moon Ricochet objavio je dva nova singla – “Disappointed” i “Heartbeat”

  je sastav iz Karlovca kojeg su osnovala četvorica bliskih prijatelja čiji su se glazbeni putevi nekoliko puta ispreplitali tijekom godina, no tek su 2019. kliknuli, nakon nekoliko zajedničkih jam-ova u studiju Tiger Migraine Records. Prvo su snimili fantastičnu pjesmu “Moon Follows Her” koju već neko vrijeme slušate i na Radiju , ““. Te dvije pjesme su u studiju – aranžmanski legle na prvu.

  Moon Ricochet Disappointed Heartbeat

  Sam sastav nam je o novim pjesmama i prošlogodišnjem EP-u napisao:
  Prošle godine smo izdali EP“ sa 6 pjesama, a prije par dana, nakon mukotrpnog miksanja uploadali smo na Bandcamp i „Disappointed“ i „Heartbeat“. Pjesme snimamo i miksamo sami, tako da se to ponekad oduži. Prednost toga, kada snimaš sam je da imaš kreativnu kontrolu, neograničeno vrijeme. Ishod, rezultat je ponekad bolji – ponekad lošiji. Uživajte u glazbi i dođite na svirku :)”

  Moon Ricochet Disappointed Heartbeat

  Za pjesmu “Disappointed” bend Moon Ricochet slušateljima prepušta da slože priču koja im najbolje odgovara, dok je “Heartbeat” kratka priča o djevojci, ili ženi, koja se sruši na ulici. Možda je imala moždani, a možda je pretjerala s nekim tableticama – ne zna se.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)