Skip to content
Početna stranica » Novosti » Moon Ricochet objavio dva nova singla!

Moon Ricochet objavio dva nova singla!

  Sastav iz Karlovca Moon Ricochet objavio je dva nova singla – “Disappointed” i “Heartbeat”

  Moon Ricochet je sastav iz Karlovca kojeg su osnovala četvorica bliskih prijatelja čiji su se glazbeni putevi nekoliko puta ispreplitali tijekom godina, no tek su 2019. kliknuli, nakon nekoliko zajedničkih jam-ova u studiju Tiger Migraine Records. Prvo su snimili fantastičnu pjesmu “Moon Follows Her” koju već neko vrijeme slušate i na Radiju Falš, “Colours for the Blind“. Te dvije pjesme su u studiju – aranžmanski legle na prvu.

  Moon Ricochet Disappointed Heartbeat

  Sam sastav nam je o novim pjesmama i prošlogodišnjem EP-u napisao:
  Prošle godine smo izdali EP „Dead in Audience“ sa 6 pjesama, a prije par dana, nakon mukotrpnog miksanja uploadali smo na Bandcamp i YouTube „Disappointed“ i „Heartbeat“. Pjesme snimamo i miksamo sami, tako da se to ponekad oduži. Prednost toga, kada snimaš sam je da imaš kreativnu kontrolu, neograničeno vrijeme. Ishod, rezultat je ponekad bolji – ponekad lošiji. Uživajte u glazbi i dođite na svirku :)”

  Moon Ricochet Disappointed Heartbeat

  Za pjesmu “Disappointed” bend Moon Ricochet slušateljima prepušta da slože priču koja im najbolje odgovara, dok je “Heartbeat” kratka priča o djevojci, ili ženi, koja se sruši na ulici. Možda je imala moždani, a možda je pretjerala s nekim tableticama – ne zna se.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR