Skip to content
Početna stranica » Novosti » Motus Vita Est sa Stisnutom šakom ide u nove pobjede!

Motus Vita Est sa Stisnutom šakom ide u nove pobjede!

  Motus Vita Est, legende zagrebačkog HC punka, snimili su novi spot za pjesmu “Stisnuta šaka” u kojem se na fajterski način iskazuje prkos i otpor prema gubitničkom mentalitetu. Nezgodna i teška vremena u kojima živimo kod nekih su pobudila letargiju i mirenje sa sudbinom, ali ne i kod Motusa, jer oni žestoko i agresivno, kao i uvijek, govore da se sudbina stvara, a ne trpi i da je svatko odgovoran za svoju sreću. Iza čvrstog i žestokog zvuka pjesme kroz tekst se provlači odlučan stav, koji je isto tako buntovan i angažiran, kao što je i optimističan. To je punk u samoj svojoj srži i to je ono što široka publika očekuje od punk legende.

  Spot je snimio i montirao redatelj Andrej Korovljev, a producent Vedran Kovačić Beli tonski je zabilježio i obradio pjesmu.

  Motusi su bend koji rado slušaju tri generacije pankera i rokera, a njihove pjesme se pjevaju i na tulumima i na uvijek atraktivnim živim nastupima. Uz šest studijskih albuma i dalje su vrlo žestoka i punokrvna koncertna atrakcija, koja iza sebe ima i uspješne turneje po Europi.

  Motus Stisnuta Šaka

  U nadolazećim tjednima bend se može uhvatiti uživo u splitskom Klubu Kocka 30.4. u sklopu događaja pod nazivom Otpor ulice: Doček Prvog maja, te 21.5. u riječkom Pogonu kulture u sklopu Punk manifesta, gdje nastupaju uz Deafness by Noise i Nulu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR