Skip to content
Početna stranica » Novosti » “Yana brani Ukrajinu” – nova pjesma kolektiva Mrave brojim

“Yana brani Ukrajinu” – nova pjesma kolektiva Mrave brojim

  Nakon što su objavili zapažen prvijenac Zemlja Kamenog Bizona s kojega je izišlo čak 5 odličnih singlova, ušli u finale nagrade Milan Mladenović 2020., osvojili nagradu Ri Rock Kipić najbolji izvođač 2021, osebujni Mrave brojim u novoj postavi i vlastitoj režiji iznenada objavljuju novi singl Yana brani Ukrajinu.

  Singl je dostupan za besplatno preuzimanje na platformi bandcamp, uskoro i na streaming servisima a lyric video možete pogledati na njihovom Youtube kanalu.

  O svojoj novoj pjesmi kažu:
  Pjesma Yana brani Ukrajinu je nastala gotovo u trenutku. U stanju šoka i bijesa zbog vlastite nemoći. Izletjela je iz nas kao iz katapulta na jednoj jedinoj probi. Zar je moguće da se to opet događa ? Yana je sasvim obična, jednostavna i draga djevojka, čiji je život upravo trebao početi, biti ispunjen izazovima, uspjesima, malim životnim radostima. Nečijom tuđom voljom pretvoren je u užas, bol, gubitak, oštećen zauvijek i to samo zato što su se besmisleni carevi s malim spolovilima odlučili igrati odraslih muškaraca. Te su junačine u tenkovima poslale zbunjenu i preplašenu djecu u još jedan rat i nepovratno u jednom trenutku uništile milijune ljudskih života, a sve pred prepunim gledalištem čovječanstva koje hini zainteresiranost.

  Pjesmu Yana brani Ukrajinu potpisuje cijeli bend, a snimljena je u studiju GIS pod budnim uhom Mateja Zeca.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR