Skip to content
Početna stranica » Novosti » Radio Falš: Osvojena Nagrada “Nazbilj ljudi” za 2022.

Radio Falš: Osvojena Nagrada “Nazbilj ljudi” za 2022.

  Radio Falš, vaša omiljena glazbena postaja, proslavila je veliku pobjedu osvajanjem prestižne Nagrade “Nazbilj ljudi” u kategoriji radija na nedavnoj svečanoj dodjeli.

  Trijumf U Radijskom Eteru
  Radio Falš, prepoznatljiv po svojoj alternativnoj glazbenoj paleti i hrabrim programskim izborima, zasluženo je dobio priznanje od ugledne Baščovjek humanističke inicijative. Povjerenstvo, sastavljeno od stručnjaka i humanista, nagradilo je Radio Falš za njihov doprinos humanističkim vrijednostima, strukovnu kvalitetu te javni utjecaj i doseg.

  Inovativni Pristup i Raznolikost
  Borna Pavalić, istaknuti član Radio Falš ekipe, posebno se istaknuo u radijskom eteru, pružajući inovativan pristup glazbenom programiranju. Nagrada potvrđuje Radio Falš kao mjesto raznolikosti i slobode izražavanja, gdje se potiču humanističke vrijednosti kroz glazbu i razgovore.

  Otvoreno Srce Humanizmu
  Radio Falš je radio postaja koja je otvorena svim ljudima, neovisno o njihovim stavovima, ukusima ili zanimanjima. Ova nagrada, koja se bori protiv elitizma i isključivosti, slavi ljudskost u medijskim aktivnostima i kulturnom djelovanju, a Radio Falš je tu da nam pruži umjetnost koja dodiruje različite dijelove društva.

  Nagrada “Nazbilj ljudi” – Put prema Humanijem Svijetu
  Ova prestižna nagrada promiče humanizam u kulturi i medijima te nas potiče na put prema postizanju najviših intelektualnih i etičkih vrijednosti. Radio Falš, sada ponosni nositelj ove nagrade, nastavit će pružati autentičan doživljaj glazbe i razgovora koji odražava ljudski smisao i ljudskije funkcioniranje u cjelokupnom životu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR