Skip to content
Početna stranica » Novosti » Prijavite se za ‘Nazbilj ljudi’ Priznanje i Podržite Humanističke Uratke!

Prijavite se za ‘Nazbilj ljudi’ Priznanje i Podržite Humanističke Uratke!

  Uzbudljive vijesti odjekuju eterom jer je otvoren natječaj za prestižno ‘Nazbilj ljudi‘ godišnje priznanje u kulturi i medijima. Ovaj izvanredni događaj, koji promiče humanističke vrijednosti, organiziraju Baščovjek i D’art. Radio Falš također srdačno poziva sve svoje suradnike i kolege da se prijave i podrže ovu plemenitu inicijativu.

  Humanizam na Djelu

  Nazbilj ljudi‘ priznanje nije samo obična nagrada. Ona je poticajna snaga koja putem medija i umjetnosti promovira ljudske vrijednosti i okuplja humaniste s ciljem unaprjeđenja društva. Prošlogodišnja svečana dodjela održana je u punoj dvorani MM centra Studentskog centra, a ove godine očekuje se još veći odaziv i sjaj.

  Kategorije i Kriteriji

  Ove godine, autori novinari, glazbenici, radijski voditelji, redatelji, pisci, i drugi kreativci mogu se natjecati u kategorijama PORTALI (TISAK), GLAZBA, RADIO i KAZALIŠTE. Bitno je da djelo ili program koji se prijavljuje, osim što se bavi vlastitom umjetničkom ili medijskom temom, “između redaka” zastupa humanističke vrijednosti i bori se za dobro u suvremenom svijetu. Kvaliteta i javni doseg također su od iznimne važnosti.

  Prijave i Rokovi

  Prijave za ‘Nazbilj ljudi’ priznanje primaju se do 1. lipnja 2024. na e-mail adresu: [email protected]. Sve informacije o natječaju i kriterijima možete pronaći na web stranici bascovjek.hr/natjecaj-za-nazbilj-ljudi-priznanje/.

  Promocija i Priznanje

  Sudionici ovog izuzetnog događaja imat će priliku predstaviti svoje radove na javnoj prezentaciji, a prijavljeni će također biti promovirani online. ‘Nazbilj ljudi’ priznanje nije samo nagrada, već je prilika da se podrže humanistički uraci i vrijednosti koje oblikuju naš svijet.

  Poziv na Akciju

  Radio Falš poziva sve svoje suradnike, kolege i slušatelje da se prijave za ovo prestižno priznanje te da podrže humanističke uratke koji svjetlucaju u našoj kulturi i medijima. Svi zajedno, kroz medije i umjetnost, možemo promicati humane vrijednosti i stvarati bolje sutra.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR