Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nikolina singlom ‘Njeno rame’ ukazuje na bezuvjetnu ljubav!

Nikolina singlom ‘Njeno rame’ ukazuje na bezuvjetnu ljubav!

  Kao i u prijašnjim singlovima, Nikolina u svojim pjesmama osjećaje stavlja na prvo mjesto. ‘‘ ukazuje na bezuvjetnu i posvećena je svakoj majčinskoj figuri.

  Ona misli na mene, ona je tu za mene, ona je uz mene, ona zna… Da tri godine ova posveta postoji i čeka svoj trenutak da se pokaže. Na Majčin dan, željela bih pokloniti ovu pjesmu svakoj majčinskoj figuri koju imate u životu. Znam, volimo se svaki dan, ali evo mali podsjetnik na bezuvjetnu ljubav” – kaže Nikolina.

  Nikolina Njeno Rame

  Uz Davora Doležala koji je zaslužan za glazbu, produkciju i aranžman tu su koji je napisao tekst te Goran Kovačić koji je masterirao pjesmu.

  U novom ruhu, snimljenja je u SoundBrick studiju, a na snimanju sudjelovao je velik broj vrhunskih hrvatskih glazbenika; Robert Vrbančić na bassu, Milo Stavros na bubnjevima, Zvonimir Bajević i Antonio Geček na trubama, Nikola Šantek na rhodesu, Ivan Bonačić na tenor saxu, Luka Žužić na trombonu,  na violončelu,  na violini te Danko Burić na violi.

  PjesmaNjeno rame‘ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi, a predstavit će se i u sklopu trećeg po redu projekta Femme Nouvelle.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)