Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nikolina singlom ‘Njeno rame’ ukazuje na bezuvjetnu ljubav!

Nikolina singlom ‘Njeno rame’ ukazuje na bezuvjetnu ljubav!

  Kao i u prijašnjim singlovima, Nikolina u svojim pjesmama osjećaje stavlja na prvo mjesto. ‘Njeno rame‘ ukazuje na bezuvjetnu ljubav i posvećena je svakoj majčinskoj figuri.

  Ona misli na mene, ona je tu za mene, ona je uz mene, ona zna… Da tri godine ova posveta postoji i čeka svoj trenutak da se pokaže. Na Majčin dan, željela bih pokloniti ovu pjesmu svakoj majčinskoj figuri koju imate u životu. Znam, volimo se svaki dan, ali evo mali podsjetnik na bezuvjetnu ljubav” – kaže Nikolina.

  Nikolina Njeno Rame

  Uz Davora Doležala koji je zaslužan za glazbu, produkciju i aranžman tu su Igor Flajhar koji je napisao tekst te Goran Kovačić koji je masterirao pjesmu.

  U novom ruhu, snimljenja je u SoundBrick studiju, a na snimanju sudjelovao je velik broj vrhunskih hrvatskih glazbenika; Robert Vrbančić na bassu, Milo Stavros na bubnjevima, Zvonimir Bajević i Antonio Geček na trubama, Nikola Šantek na rhodesu, Ivan Bonačić na tenor saxu, Luka Žužić na trombonu, Lovro Kovačević na violončelu, Martina Drakulić na violini te Danko Burić na violi.

  PjesmaNjeno rame‘ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi, a predstavit će se i u sklopu trećeg po redu projekta Femme Nouvelle.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR