Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nova izdanja iz Slovenly-a: Still Animals LP + Gob Psychic EP

Nova izdanja iz Slovenly-a: Still Animals LP + Gob Psychic EP

  Slovenly Recordings s ponosom predstavlja svoja najnovija izdanja: albumStill Animals” i EPRent Payer“. Ova glazbena izdanja, koja će biti dostupna od 1. ožujka, predstavljaju autentičan rock ‘n’ roll zvuk koji dolazi iz različitih dijelova svijeta te donosi osvježenje na glazbenu scenu.

  “Still Animals” – Debi album Missouri štiha

  Album “Still Animals” predstavlja debitantsko izdanje istoimenog američkog benda. Ovaj album s deset pjesama donosi snažan, neukroćen rock ‘n’ roll zvuk koji će vas odvesti na nezaboravno glazbeno putovanje. Bez suvišnih dodataka, bez “Omelette Punk” ili “Country-Rawk” eksperimentiranja, “Still Animals” donosi sirovu i iskrenu glazbu koja je tipična za grad St. Louis.

  Zanimljivo je da su neki članovi benda prvi puta uzeli gitare u svoje ruke upravo za ovaj projekt, dok su drugi stekli iskustvo svirajući s poznatim punk i hardcore bendovima. “Still Animals” označava novo poglavlje u njihovoj glazbenoj karijeri, prizivajući surovu energiju i jednostavnost koja je karakteristična za prave ljubitelje rock ‘n’ rolla.

  Still Animals LP
  Still Animals LP

  “Gob Psychic” – Novi glazbeni val iz Danske

  Slovenly Recordings također predstavlja EP ” Rent Payer” benda “Gob Psychic” iz danske underground scene – preciznije – iz Aarhusa. Ovaj EP nosi pečat inspiracije Melbournske punk rock scene, ali istovremeno donosi originalan, osebujan zvuk koji će zaintrigirati ljubitelje ovog žanra.

  “Rent Payer” je EP koji donosi dozu bunta i apatije prema svakodnevnoj rutini. Snimljen tijekom dvodnevne sesije u Sauna Studios, ovaj EP donosi sirovu, energičnu glazbu koja će vas osvojiti svojom iskrenošću i snagom.

  U ulozi producenta i tonskog inženjera našao se Neil R. Young, dok je za miksanje i dodatne instrumentacije bio zadužen Jeppe Grønbæk Andersen. Ovo izdanje također obećava da će osvojiti srca ljubitelja pravog, neukroćenog, rock ‘n’ rolla.

  GOB PSYCHIC
Rent Payer EP
  Rent Payer EP

  Nova izdanja iz Slovenly-a predstavljaju svježu dozu autentične glazbe koja će osvojiti srca diljem svijeta. Bez kompromisa, bez suvišnih dodataka, ova izdanja donose iskrenu energiju i snagu pravog underground zvuka. Spremite se za glazbeno putovanje koje će vas osvojiti svojom iskrenošću i sirovošću!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR