Skip to content
Početna stranica » Novosti » Otkrijte najnovije glazbene hitove uz radijsku emisiju “Novo na Falšu”

Otkrijte najnovije glazbene hitove uz radijsku emisiju “Novo na Falšu”

  Radio Falš s ponosom predstavlja svoju najnoviju emisiju koja će obogatiti vaše nedjeljno podne – “Novo na Falšu“! Svake nedjelje od 13 sati, ova glazbena poslastica vodi vas na putovanje kroz neafirmiranu glazbenu scenu, otkrivajući najnovije singlove koji obećavaju postati sljedeći veliki glazbeni fenomeni.

  “Novo na Falšu” nije samo još jedna emisija na radiju – to je vaša prilika da budete korak ispred, da prvi čujete svježe zvukove koji će oblikovati budućnost glazbe. Bez obzira jeste li ljubitelj indie glazbe, elektronike, hip-hopa ili bilo kojeg drugog žanra, ova emisija donosi ponešto za svakoga.

  Ulaskom u svijet ove radijske emisije, započinjete glazbeno putovanje koje će vas provesti kroz nevjerojatne glazbene horizonte koji su tek čekali da budu istraženi. Ova emisija nije samo o prezentaciji glazbe; to je otkriće, avantura i inspiracija za ljubitelje glazbe diljem svijeta. Svaki singl koji čujete obećava novo iskustvo, novu priču i novi zvuk koji će vas osvojiti svojom autentičnošću i svježinom.

  Novo na Falšu

  Pridružite nam se svake nedjelje i doživite uzbuđenje otkrivanja novih glazbenih hitova. “Novo na Falšu” je vaš ključ za ulazak u svijet glazbene inovacije i kreativnosti. Budite spremni biti inspirirani, jer sljedeći veliki glazbeni hit može biti upravo ovdje, na Radiju Falš!

  Nemojte propustiti svoju priliku biti dio glazbene revolucije. Pridružite se emisiji “Novo na Falšu” i budite prvi koji će otkriti buduće glazbene zvijezde! Uđite u svijet glazbe s novim entuzijazmom i prepustite se čarima novih glazbenih otkrića. Jer u ovoj emisiji svaka nota nosi obećanje uzbudljivog glazbenog putovanja!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR