Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nula pokreće Crowdfunding kampanju za vinil izdanje

Nula pokreće Crowdfunding kampanju za vinil izdanje

  Nakon dugih 30 godina, legendaran hardcore punk bend iz Šibenika, „Nula“, odlučio je krenuti u osvajanje glazbene scene novim materijalom. Uzbuđenje je veliko, a fanovi su već u pokretu jer je bend nedavno objavio singlKrvoproliće” kao najavu nadolazećeg albuma.

  “Album”

  Ovaj novi album, nazvan jednostavno “Album“, nosi duboko simboličko značenje, predstavljajući retrospektivu kroz četiri desetljeća glazbenog naslijeđa. Album je sastavljen od neobjavljenih starih pjesama i novog materijala, a Nula obećava donijeti autentičan i energičan zvuk koji je obilježio njihovu karijeru.

  Nula i Ivan Jakić
  Nula i Ivan Jakić

  Crowfunding kampanja

  No, kako bi ova glazbena avantura zaživjela u punom sjaju, bend se okreće svojim vjernim obožavateljima putem crowdfunding kampanje. Cilj je jednostavan – prikupiti sredstva potrebna za objavljivanje vinilnog izdanja albuma. Uz vinil, kao i posebno izdanje, u poznatom Nulinom stilu, sastavni dio “Albuma” je i popratna knjižica, ili booklet, od 28/A4 stranice, s ilustracijama, tekstovima, pojašnjenjima, kao i prijevodima. Ovo nije samo još jedno glazbeno izdanje, već pravo glazbeno putovanje kroz povijest benda, a zanimljivo je da ilustracije bookleta potpisuju sljedeći umjetnici: Marko BalabanBalki, Ruška MiljakRule, Marin UrbancBuncek, Marko Vojnić Gin i Ninoslav ZelenovićZele.

  "Album" Cover
  “Album” Cover

  Dok Nula nastavlja svoj glazbeni put, surađujući s poznatim glazbenicima poput Ivana Jakića i Petra Dundova, istinski se oslanjaju na podršku svoje zajednice kako bi ostvarili svoje snove. Vinilni LP, booklet ili digitalno izdanje – kupnjom bilo koje opcije pomažete stvaralaštvu ovog benda, a svaki prilog putem crowdfunding kampanje nagrađuje se posebnim perkovima, uključujući bedževe i majice.

  Do svih materijala možete doći preko ovog linka.

  Ovaj album je prava priča o strasti, odlučnosti i zajedništvu. To je dokaz da je hardcore punk žanr živ i snažan, a Nula je tu da ga vrati na scenu jače nego ikad.

  Stoga, pridružite se Nuli u njihovom putovanju. Podržite ih putem crowdfunding kampanje, jer svaki prilog  predstavlja korak bliže ostvarenju njihovog sna. Neka zvuk Nule ponovno odjekuje, a hardcore punk scena Šibenika procvjeta nošena novim valom energije i strasti.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR