Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nulti Pacijent i Suba: Pogled u svijet Punk Rocka

Nulti Pacijent i Suba: Pogled u svijet Punk Rocka

  Nulti Pacijent i Suba iz Hladnog Piva osvježavaju punk rock scenu svojim novim singlom “Na Zapad“, praćenim uzbudljivim videospotom. U ovom glazbenom putovanju, mladi punk rock bend “Prosti Prst” iz Čakovca ima svoju zvjezdanu ulogu, donoseći nevjerojatnu energiju na setu i u kadrovima spota.

  U intimnom okruženju studija “Prostorija” u Čakovcu, atmosfera snimanja bila je opuštena i uživajuća. Nulti Pacijent otkriva: “Snimanje je bilo izuzetno ugodno i opušteno, Suba i ja smo uživali u snimanju često se okrepljujući  sa hladnom tekućinom poznatom još i po nazivu pivo. Osobito bi se zahvalio momcima iz “Prostog prsta” koji su nam jako pomogli prilikom snimanja i na nas prenijeli pozitivnu atmosferu. Poslušali smo i njihovu glazbu i očito je pred njima velika budućnost .”

  Singl je snimljen u studiju Twenty Twenty u Zadru pod producentskom palicom Jere Šešelje. Ova pjesma je samo uvod u EP Nultog Pacijenta, koji donosi pet nova glazbena remek-djela i koji se očekuje krajem godine. Suba, sa svojim sastavom “Savršeni Marginalci“, priprema se za veliku turneju, obećavajući nezaboravna glazbena iskustva.

  Hrvoje Medanić napisao je glazbu i tekst uz aranžman Sube i Nultog Pacijenta. Hrvoje je također i redatelj spota u kojem je uspio uhvatiti esenciju punk rocka kroz dinamične kadrove – sirove, iskrene i pune energije. Ovaj spoj glazbene strasti i kreativne sinergije oslikava duh punk rock scene na najbolji mogući način.

  Ostanite u taktu, jer Nulti Pacijent, Suba i Prosti Prst donose svježinu u svijet punk rock glazbe, istražujući unutrašnji svijet koji čini srž njihovih glazbenih priča.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR