Skip to content
Početna stranica » Novosti » Paladin Mode predstavlja “The Violet Blue of Them”

Paladin Mode predstavlja “The Violet Blue of Them”

  Glazbeni projekt Paladin Mode početak jeseni obilježava novim singlom, „The Violet Blue of Them“, koji prikladno govori o „povratku kući“. Slijedeći veselo raspoloženje dvaju prethodnih singlova – pjesama „Lennie Bold“ i „Lizzy My Love“, i novi singl pjevnom melodijom uveseljava slušatelje.

  Paladin Mode The Violet Blue Of THem

  „The Violet Blue of Them“, koju potpisuje mladi kompozitor Mislav Gleich, snimljena je u zagrebačkom Greenwood Studiju pod budnim okom Antonina Šimića. Postava je jednaka kao i na prethodnoj pjesmi „Lizzy My Love“: osim što je Gleich otpjevao vokale i odsvirao akustičnu gitaru, a Šimić se našao na basu, Ivan Kero pridružio se postavi na klavijaturi, a Sven Stažić na bubnjevima.

  Podsjećamo, Paladin Mode glazbeni je projekt Mislava Gleicha na engleskom jeziku. Osim što se bavi glazbom, Gleich također objavljuje svoju fikciju, te je dosad izdao dvije knjige i jednu novelu. Trenutno je na diplomskom studiju komparativne književnosti i anglistike, a kad je glazba u pitanju, u skorašnjoj budućnosti namjerava snimiti i album.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR