Skip to content
Početna stranica » Novosti » Serviramo vam novi Dream Pop singl Panakote

Serviramo vam novi Dream Pop singl Panakote

   je novi mladi art dream pop bend iz Zagreba kojem kreativno vodstvo potpisuje . Projekt je inicijalno pokrenula s Mirnom Čupić, svojom kolegicom iz sestrinskog indie benda , a kasnije im se pridružio i bubnjar Branimir Blažević. koju panakota radi onakva je kakvo joj je i ime: ne bi se reklo da je najtipičniji desert, ali je zašećerena i zavodljiva, s daškom pomaknutosti.

  Bik‘ je prvi singl koji panakota servira javnosti i njime zatvara sezonu Bika. Tekst za nju nastao je prilikom jednog rođendana u kojem su kantautorice odlučile iz zezancije (i vlastitog egotripa) proslaviti svoj horoskopski znak. I glazba i spot kućne su radinosti, a u tome je panakota imala i mnogo pomagača, između ostalog Nikolu Krgovića koji je najviše zaslužan za produkciju.

  “Ideja za spot bila je da nema konkretne radnje, već da se slikom, bojama i pokretom na što vjerniji način pokuša dočarati atmosfera pjesme, ali i ta bikovska prema estetici. Također, htjeli smo da ima i jednu dozu bajkovitosti i mraka, pa je maska à la venecijanski karneval (by Arbi Cosplay) ovdje odigrala važnu ulogu. Fun fact: u snimanju spota bilo je uključeno i 10kg zemlje”, rekle su djevojke iz panakote.

  Panakota

  Pjesma ‘Bik‘ u izdanju izdavačkih kuća Basic & Rough i Mudri Brk dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)