Skip to content
Početna stranica » Novosti » Bend Pardon najavljuje debitantski album “Dalmatinska rapsodija”

Bend Pardon najavljuje debitantski album “Dalmatinska rapsodija”

  Makarski punk bend Pardon stiže s velikim vijestima – njihov prvi studijski albumDalmatinska rapsodija” je u pripremi, a najava dolazi uz singlSvinje” koji već obara s nogu ljubitelje energičnog zvuka. Dario Divković, Tonći Zelić i Vinko Lelas udružili su snage kako bi stvorili nešto autentično i eksplozivno, a rezultat je 13 pjesama koje će se naći na debitantskom albumu.

  Pardon
  Pardon

  Članovi benda imaju iza sebe različita glazbena iskustva, no kada su se udružili, pojavila se posebna kemija koja je rezultirala iznimno kvalitetnim materijalom za album. Ubrzo su u studiju Tome Miladinovića snimili pjesme koje su se sazdale u “Dalmatinsku rapsodiju” – glazbeno putovanje koje obuhvaća punk, rock, metal i hardcore utjecaje, donoseći svježinu i iskrenost u svijet glazbe.

  Album nije samo izraz bunta i nezadovoljstva, već i poziv na promjene i bolje sutra. Kroz svoju glazbu i tekstove, bend želi inspirirati ljude i ostaviti svijet boljim mjestom za buduće generacije. Singl “Svinje” predstavlja samo djelić onoga što ovaj bend ima za ponuditi, najavljujući album koji će zasigurno biti nezaobilazan za ljubitelje alternativne glazbe.

  Dalmatinska rapsodija Cover
  Dalmatinska rapsodija Cover
  Pardon – Svinje [PDV 2024]

  Debitantski album “Dalmatinska rapsodija”, koji će biti dostupan digitalno i na CD-u, izlazi 12. 4. ove godine. Prednarudžbe su već krenule, a za sve one koji žele osigurati svoj primjerak po povoljnijoj cijeni od 8 eura, link je OVDJE. Do tada, uživajmo u singlu “Svinje” koji nas uvodi u svijet Pardon-ovog neobuzdanog zvuka i autentičnosti.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR