Skip to content
Početna stranica » Novosti » Punk Firenca – People Hate Each Other

Punk Firenca – People Hate Each Other

  People Hate Each Other osnovan je 2018. godine u Firenci (Italija), a u siječnju 2020. godine objavljen je prvi istoimeni album. Riječ je o solo projektu Sida Parrota, osnivaču benda (aktivan na punk sceni od kasnih 90-ih s Riot Flowers, Woody Wood Punks, Mascarpones) te autora svih pjesama sastava.

  People Hate Each Other Album

  U razdoblju pandemije Sid Parrot pod imenom projekta People Hate Each Other izvodio je koncerte samo s akustičnom gitarom, obilazeći Italiju otvarajući koncerte velikim bendovima.
  Sudjelovao je u “Rockers Unitedu” Viborasa 2020. godine pjevajući u pjesmi “For every fall”; dok je pjesma “Conspiracy” uvrštena u punk kompilaciju za Inconsapevole Records. Godine 2021. “Hate” se emitira na kultnom Rock DJ radijskom programu “The Underground Garage” Rodneyja Bingenheimera.

  Sid Parrot također je prisutan u predgovoru knjige “Do what you want – The story of Bad Religion” koju su napisali Bad Religion i Jim

  Ruland. Kao prevoditelj pojavljuje se u “This is Joe public speaking” Anthonyja Davieja, knjizi koja prikuplja svjedočanstva obožavatelja koji su upoznali Joea Strummera i Clash.

  Sid Parrot je 2022. godine završio snimanje albuma The Next Chapter, drugog albuma sastava People Hate Each Other, kojeg producira Love Records, kulturna udruga i izdavačka kuća.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR