Skip to content
Početna stranica » Novosti » People Hate Each Other objavili remasterirane albume!

People Hate Each Other objavili remasterirane albume!

  Najnovije vijesti za ljubitelje punk rock glazbe dolaze iz Italije. Naime, punk rock bend People Hate Each Other objavio je svoje remasterirane albume na digitalnim platformama. Za sve koji su strpljivo čekali ovaj trenutak, konačno je stiglo vrijeme kada mogu uživati u njihovoj glazbi na nov način.

  Punk Is Dead…Hooray For The Punk!

  Prvi album benda pod nazivom “Punk Is Dead…Hooray For The Punk!” originalno je objavljen u siječnju 2020. godine, no sada je dostupan u remasteriranom izdanju na digitalnim platformama. Ovaj album koji je prvotno bio nedostupan na digitalnim kanalima, sada je konačno tu da osvježi vaše playliste novom snagom.

  Punk Is Dead...Hooray For The Punk!

  The Next Chapter

  Nastavljajući svoj glazbeni put, bend je objavio svoj drugi album pod nazivom „The Next Chapter“ u rujnu 2022. godine, koji je prošao kroz svježi redizajn. Očekujte uzbudljivo glazbeno putovanje dok People Hate Each Other nastavlja evoluirati i iznenađivati svoje obožavatelje.

  The Next Chapter

  People Hate Each Other

  People Hate Each Other pojavili su se 2018. godine, a u siječnju 2020. godine objavili su svoj debitantski albumPunk Is Dead… Hooray for the Punk!“. Unatoč izazovima koje je donijela pandemija, bend se raspao, ostavljajući Sid Parrota – vođu benda – kao solo izvođača. Sid, koji je aktivan na punk sceni još od kasnih ’90-ih godina sa bendovima poput Riot Flowers, Woody Wood Punks i Mascarpones (sjećate li se njihovog singlaFuori dal gruppo!“?), napisao je sve pjesme za People Hate Each Other. Tijekom pandemije, Sid je preuzeo projekt u svoje ruke, izvodeći live nastupe diljem Italije opremljen samo akustičnom gitarom i vokalom.

  Ovim remasteriranim izdanjem, People Hate Each Other vraćaju se u središte punk scene i podsjećaju nas zašto su bili i ostali važan dio ovog glazbenog žanra. Njihova energija i strast prema glazbi osvježit će i najiskusnije ljubitelje punka, dok nas njihovi remasterirani albumi vode na uzbudljivo glazbeno putovanje.

  Punk is Dead (Remastered)

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR