Skip to content
Početna stranica » Novosti » Perfect Faith objavljuje dvostruki album Critical Diversity

Perfect Faith objavljuje dvostruki album Critical Diversity

  Treći album “Critical Diversity” sastava Perfect Faith dostupan je na svim digitalnim platformama

  Perfect Faith drugog listopada objavio je treći i dvostruki albumCritical Diversity“. Društveno – politička izjava, kako je opisan ovaj album, uključuje čak 18 novih pjesama. Stavljajući građansku inteligenciju pod mikroskop slušatelja a sve to pod rock stavom, sastav oštro kritizira, ali i podsjeća na manjak brige o velikim svjetskim problemima. Samo neki od tih problema su krčenje šuma, okrutnost nad životinjama, ljudska prava, prava djece, političko nasilje, depresija, društvena neodgovornost te globalna nepravda.

  Perfect Faith Critical Diversity

  Kažu da “provedba” postaje sve istaknutija značajka društvenog života te kako mnogi žele zakomplicirati naše prosudbe političkih odluka. Također, Perfect Faith želi jasno i glasno naglasiti da su prioriteti svakog građanina ovog svijeta u ovom stoljeću specifična, te suviše osnovna. Stoga im je veoma važno da njihovom glazbom snažno poruče da je vrijeme za bolji svijet. Tako su, planirano i simbolično na Međunarodni dan nenasilja, odlučili izdati svoj treći i dvostruki album “Critical Diversity“.

  Perfect Faith Critical Diversity

  Za glazbenu produkciju zaslužan je John Raptis, Constantine Theodorou odradio je mastering, Sevi Panou (Sevi creative studio) grafička je dizajnerica albuma, Evangelos Kosmetatos vlasnik je prelijepe fotografije na coveru albuma, Petra Tseliou pripomogla je sastavu s jezičnom prilagodbom, te su uz njih jednako bitno navedeni Natasha Tsirou te Lefteris Fytas kojima sastav zahvaljuje na podršci i njihovom znanju bez kojeg album ne bi bio isti.

  Perfect Faith – Više o sastavu

  Perfect Faith alternativni je rock sastav sa veoma aktivnim društveno-političkim stavom. Bend je osnovan 2013. godine u Ateni od strane Georga Kondogeorgosa, pjevača, tekstopisca te ritam-gitariste grupe. Glavni sastojak njihove glazbe predstavlja snažan i oštar zvuk njihovih električnih i akustičnih gitara. Zvuk današnjice sa prizvukom 90-ih prava je glazba za budućnost.

  Perfect Faith Critical Diversity

  Debitantski album “Rise” objavljen je u prosincu 2014. u suradnji s General Music Recordsom, uključuje 12 prvih pjesama koje je napisao sastav, ali i značajan doprinos dolazi od brojnih dobrih glazbenika i prijatelja. U prosincu 2017. godine, izdan je njihov drugi album “Uncertain World”, samostalno s 10 novih pjesama, čime je uspostavljena njihova stigma s atenske obale.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR