Skip to content
Početna stranica » Novosti » Debitantski LP Punk sastava PÓDIUM iz Valencije

Debitantski LP Punk sastava PÓDIUM iz Valencije

  Slovenly Recordings nam predstavlja debitantski LP sastava iz Valencije. LP je osmislio , naoružan bubanj mašinom i gitarom, ovaj nekoć osobni projekt brzo se razvio u peteročlani vod s dodatkom Salve Frasqueta na gitari, Xima Barcelóa na basu, Miguela J. Carmone na bubnjevima i Áfrice Mansaray na vokalu.

  PÓDIUM LP
  Photo By Marti Bech

  Pulsirajući s epskom agresivnošću hardcorea, perverznim tonom industrijskog metala i potpunom uravnoteženošću sa živošću autentične surf scene, bit ćemo toliko hrabri da ih opišemo kao neobičnu mješavinu Ministry-a (oko ’89.), Man or Astroman? i Go-Go piromanskim sklonostima Shellac Stevea Albinija. Kombinacija brzine, vještine i abrazivnosti ovdje svaku stazu pretvara u dvominutni spust u pakao u koji ste umirali da uđete.

  Kreativni motor benda je upravo ta mješavina mržnje, tjeskobe i straha koju uočavamo u nabrijanim rifovima koji neprestano isprepliću gitaru i bas. Bubnjevi su jednostavni, linearni i robotizirani, s namjernim izbacivanjem dinamičkih mogućnosti kako bi zajamčili maksimalan protagonizam i kriminalnu hladnoću.

  Cijeli LP preslušajte i kupite ovdje.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)