Skip to content
Početna stranica » Novosti » Debitantski LP Punk sastava PÓDIUM iz Valencije

Debitantski LP Punk sastava PÓDIUM iz Valencije

  Slovenly Recordings nam predstavlja debitantski LP sastava PÓDIUM iz Valencije. LP je osmislio Nick Trampolino, naoružan bubanj mašinom i gitarom, ovaj nekoć osobni projekt brzo se razvio u peteročlani vod s dodatkom Salve Frasqueta na gitari, Xima Barcelóa na basu, Miguela J. Carmone na bubnjevima i Áfrice Mansaray na vokalu.

  PÓDIUM LP
  Photo By Marti Bech

  Pulsirajući s epskom agresivnošću hardcorea, perverznim tonom industrijskog metala i potpunom uravnoteženošću sa živošću autentične surf scene, bit ćemo toliko hrabri da ih opišemo kao neobičnu mješavinu Ministry-a (oko ’89.), Man or Astroman? i Go-Go piromanskim sklonostima Shellac Stevea Albinija. Kombinacija brzine, vještine i abrazivnosti ovdje svaku stazu pretvara u dvominutni spust u pakao u koji ste umirali da uđete.

  Kreativni motor benda je upravo ta mješavina mržnje, tjeskobe i straha koju uočavamo u nabrijanim rifovima koji neprestano isprepliću gitaru i bas. Bubnjevi su jednostavni, linearni i robotizirani, s namjernim izbacivanjem dinamičkih mogućnosti kako bi zajamčili maksimalan protagonizam i kriminalnu hladnoću.

  Cijeli LP preslušajte i kupite ovdje.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR