Skip to content
Početna stranica » Novosti » Podrumatik: Nova Nada Hrvatskog Hip Hopa iz Kaštela

Podrumatik: Nova Nada Hrvatskog Hip Hopa iz Kaštela

  U svijetu u kojem su glazbeni podrumi oduvijek bili mjesta gdje se rađaju najuzbudljiviji zvuci, iz jednog takvog, iz kaštelanskog Škija studija, iznikla je rap grupa Podrumatik. Njihov prvi singl Podrumovi Umovi” najavljuje album prvijenac “Ostaje Nam Se Samo Smijat” koji izlazi pred kraj ljeta 2024. godine, a mi smo već spremni uroniti u ovu novu hip hop avanturu.

  Podrumatik Podrumovi Umovi

  Podrumatik, s četiri člana – Stee Lud, Zenza, Milas i producent Toka, predstavlja spoj old school rap s modernim new school elementima. To je zvuk koji je autentičan, ali i svjež, što je jasno od prve sekunde njihovog debitantskog singla. “Podrumovi Umovi” nije samo pjesma; to je manifest, poziv na promjenu percepcije i uranjanje u dubine hip hop izraza.

  Video za “Podrumovi Umovi” već je dostupan na YouTubeu, i svojom energijom i vizualnom pričom savršeno nadopunjuje stihove. Podrumatik šalje jasne poruke – jednom kad krenu, nema stajanja. Njihovi umovi rade glasno, jasno i uporno, jer drugačije ne znaju. Repetitivne fraze i dinamični beatovi pozivaju slušatelje na preispitivanje i dublje razmišljanje.

  Nastali u podrumu, ali vođeni ljubavlju prema glazbi, Podrumatik su spontano pronašli svoj put. Kroz druženje i zajedničke afinitete prema hip hop žanru, počeli su s pravljenjem beatova, a zatim su se upustili i u repanje. Njihov pristup stvaranju glazbe je otvoren i iskren, a kombinacija rapa i trapa daje im jedinstven zvuk.

  Otvoreno pristupamo stvaranju glazbe najviše iz ljubavi prema svim podžanrovima, te po našoj procjeni uzimamo najbolje od rapa i trapa od čega stvaramo vlastitu smjesu.” kažu iz Podrumatika.

  Za sve koji žele pratiti njihovo putovanje, najnovije informacije možete pronaći na njihovom Instagram profilu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR