Skip to content
Početna stranica » Novosti » Polaridi novim singlom “Ne budi me” sve bliže albumu prvijencu

Polaridi novim singlom “Ne budi me” sve bliže albumu prvijencu

  Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo četiri singlaKad si tu“, „Hej bejbe“, „Kratki pogledi“ i „“. Videospot za pjesmu „Soba“ kojeg je animirala Laura Martinović ušao je u službeno natjecanje hrvatskog filma na Animafestu.

  Polaridi Ne budi me

  Demo za pjesmu „Ne budi me“ dugo je stajao „u ladici“ i skupljao prašinu. Sven i ja smo stalno odgađali završetak pjesme, ali došlo je vrijeme i za to. Nadamo se da je ona korak prema dovršetku albuma“ – govori nam Višeslav.

  novog singla Polarida možete pogledati ovdje.

  Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Šošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao električne gitare, bas, samplere i synth. Pjesmu je svojim ritmovima upotpunio Viktor Krasnić (Šumski). Ne budi me“ sniman je u tonskom studiju Sunday Studios, a miks i mastering potpisuje Jelenko HodakStudio Green Hill.

  Polaridi Ne budi me

  Spot je snimao, režirao i montirao  (Beyond Pines Films) koji je uz produkcijski dio Romane Pavliše napravio jako zanimljiv i oku primamljiv video.

  Dinku smo prepustili sve, a on je smislio cijelu priču. Imao je slobodne ruke, a rezultat nas je ugodno iznenadio! Cijela ekipa je napravila vrhunski posao. Uvijek je zanimljivo vidjeti kako netko drugi interpretira naše pjesme“.

  Svojim ulogama ovaj spot su začinili , Maša, Nora i Zita Kukec, Alen Senjan i Marko Benjak. Pjesma „Ne budi me“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)