Skip to content
Početna stranica » Novosti » Polaridi imaju novu pjesmu ‘Žal’!

Polaridi imaju novu pjesmu ‘Žal’!

  Nakon što su Polaridi početkom godine objavili zadnji singlVoda“, Višeslav Šošić i Sven Pavlović nastavljaju svoje glazbeno putovanje sa novom pjesmom „Žal“. 

  Polaridi Žal

  Uživali smo radeći na novoj pjesmi i krenula je u jednom smjeru koji nismo ni mi očekivali“, govore nam Višeslav i Sven.

  Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo šest singlova; „Kad si tu“, „Ne budi me“, „Hej bejbe“, „Kratki pogledi“, „Soba” i “Voda“.

  Ovaj put im se na bubnjevima ponovno pridružio Viktor Krasnić, a sve ostalo su Sven i Višeslav sami odsvirali i snimili u Sunday Studiju u Svetoj Nedelji. Za miks i mastering zaslužan je Jelenko Hodak iz Green Hill studija.

  Snimanje, ideju i realizaciju spota ovaj put smo dali u ruke mladoj ekipi na čelu sa Matijom Benićem (režija i kamera), Filipom Rutićem (scenarij) i Borisom Barkučićem koji je odlično odglumio sve tri uloge. Također se moramo zahvaliti Dori KvežCZK Trešnjevka i HNK Varaždin na svekolikoj pomoći“.

  Pjesma „Žal” u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR