Skip to content
Početna stranica » Novosti » PopTon: Vaša doza jutarnjeg pop-a na Radiju Falš

PopTon: Vaša doza jutarnjeg pop-a na Radiju Falš

  Za sve ljubitelje čarolije pop glazbe, PopTon je nezaobilazna jutarnja emisija na Radiju Falš!

  Svaki utorak, četvrtak i subotu od 8 do 10 sati ujutro, PopTon vas budi uz neodoljive pop melodije i zarazne ritmove. Ova emisija nije samo običan jutarnji program – ona je pravo pop buđenje koje vam donosi najnovije neafirmirane hitove pop glazbe, svježe kao jutarnja rosa!

  PopTon

  Savršeno balansirajući između energičnih i emotivnih tonova, PopTon vam pruža idealnu kombinaciju pjesama koje će vas razveseliti i postaviti ton za uspješan dan pred vama. Bez obzira jeste li u potrazi za melodijama koje će vam dati dodatni poticaj ili za onima koje će u vama pobuditi emocije, PopTon će ispuniti vaše glazbene želje.

  Jeste li spremni uroniti u glazbeno putovanje koje istražuje raznolikost pop žanra i otkriva nevjerojatne glazbene talente? PopTon je vaš vodič kroz svijet pop glazbe, od naših već klasičnih hitova do najnovijih underground senzacija. Svaki utorak, četvrtak i subotu ujutro na Radiju Falš imate priliku otkriti nova glazbena otkrića koja će vas osvojiti svojom svježinom i originalnošću.

  Radijska emisija PopTon na Radiju Falš nije samo još jedan program na radiju – to je vaša prilika da započnete dan u pravom tonu. Dakle, pripremite svoje uši i otvorite srce za glazbu koja će vas oduševiti, inspirirati i pokrenuti. Uključite se i budite dio pop revolucije svako jutro s PopTon emisijom na Radiju Falš!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR