Skip to content
Početna stranica » Novosti » PREACH THE RIČ: Povratak Hip-Hop Spektakla u Šibenik

PREACH THE RIČ: Povratak Hip-Hop Spektakla u Šibenik

  Hip-hop kultura, sa svojom eksplozivnom energijom i snažnom porukom, vraća se na Martinsku u Šibeniku, gdje će se 16. i 17. kolovoza održati drugo izdanje PREACH THE RIČ Festivala. Nakon uspješnog prvog izdanja, očekivanja su visoka, a organizatori su spremni još jednom iznenaditi i oduševiti publiku.

  PREACH THE RIČ

  Prvi PREACH THE RIČ Festival prošle godine je okupio ljubitelja hip-hopa diljem regije. Sada, uzbuđenje raste jer se najavljuje još veći i bolji spektakl. Ovaj festival nije samo glazbeni događaj, već prava posveta hip-hopu u čast njegove 50. godišnjice do koje je preplavio svijet, ali i bogate tradicije koja je prisutna u Šibeniku.

  Središnja ideja PREACH THE RIČ Festivala je razvoj i podrška domaće scene, te njeno povezivanje s umjetnicima iz cijele regije i šire. Šibenik, poznat po svojoj živopisnoj kulturnoj sceni, tijekom ovog vikenda u kolovozu postaje centar hip-hopa.

  PREACH THE RIČ
  PREACH THE RIČ

  Zahvaljujući hrabrim koracima organizatora i podršci lokalne zajednice, hip-hop je pronašao svoje mjesto na Martinskoj, otoku nasuprot Šibenika, gdje će se okupiti ljubitelji ovog žanra i svi oni željni dobre glazbe i pozitivne energije.

  PREACH THE RIČ Festival nije samo glazbeni događaj – već prilika za zajedništvo, razmjenu ideja i promociju kulturne raznolikosti” -ističu organizatori. Ovogodišnje izdanje donosi najbolje izvođače, kako domaće, tako i one iz inozemstva.

  Ulaznice za PREACH THE RIČ

  Dok se još čeka objava prvih headlinera i izvođača, fanovi imaju priliku osigurati svoje ulaznice po posebno povoljnoj cijeni tzv. “Blind Tickets” koje su već u prodaji po cijeni od 40 eura. Kupnjom festivalske ulaznice, posjetitelji dobivaju i mogućnost kampiranja na Martinskoj, što će dodatno obogatiti njihovo iskustvo i omogućiti im da uživaju u svemu što ovaj festival ima za ponuditi. Ulaznice preko web-a možete nabaviti ovdje.

  Martinska, Šibenik

  PREACH THE RIČ Festival obećava dva dana ispunjena fantastičnim rimama i beatovima koji život znače. Ne propustite priliku biti dio ove glazbene manifestacije koja će obilježiti ljeto 2024. godine i ostaviti neizbrisiv trag u srcima svih koji se odluče pridružiti ovom nezaboravnom događaju. Šibenik čeka, hip-hop svijet vas zove – pridružite se i budite dio legendarne priče čija se povijest piše na Martinskoj!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR