Skip to content
Početna stranica » Novosti » PREACH THE RIČ: Hip-Hop Eksplozija na Martinskoj

PREACH THE RIČ: Hip-Hop Eksplozija na Martinskoj

  Šibenik, 18. kolovoza – Uzbudljiv i neviđen glazbeni događaj, PREACH THE RIČ, priprema se da zavlada obalama Martinske u Šibeniku. Ovo novo ime na festivalskoj sceni nosi značaj ne samo za hip-hop entuzijaste, već i za podršku nezavisnim umjetnicima – što je srž i misije Radija Falš, iz kojeg razloga ponosno prenosimo vijesti o festivalu.

  PREACH THE RIČ

  Prvo izdanje PREACH THE RIČ festivala stavlja domaće i regionalne umjetnike u središte pozornosti. Predvode ih Smoke Mardeljano, Phat Phillie, Frenkie, Kontra & Indigo te brojni drugi. Ovaj spektakl donosi mješavinu energičnih izvedbi, autentičnih hip-hop ritmova i nezaustavljive kreativnosti.

  Rasporedom izvedbi TDKM-a, Hrama, Pendreka, DJ Odieja, Marvela i drugih, festival jamči neprestanu zabavu od početka do kraja. S dvodnevnom ulaznicom, posjetitelji mogu besplatno kampirati na festivalskom prostoru, čime se pruža ne samo glazbena, već i prava festivalska avantura.

  Projekt Martinska je ponovno osigurao posebne linije za prijevoz iz centra Šibenika, osiguravajući praktičnost dolaska na Martinsku. No, PREACH THE RIČ nije samo još jedan festival – to je potpora rastućoj sceni, spoj glazbenih entuzijasta i prilika za nova iskustva.

  Neka se note hip-hopa prožmu obalama Martinske, dok PREACH THE RIČ označava novu eru na glazbenoj sceni. Budite svjedoci i podržite ovaj nezaobilazni događaj koji podržava neafirmirane umjetnike i prkosi glazbenim granicama.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR