Skip to content
Početna stranica » Novosti » Prezzident – novi singl i spot “B€tman”

Prezzident – novi singl i spot “B€tman”

  Nakon singlaTi si ta” objavljenog ranije ove godine u sklopu najave albuma kojeg željno iščekujemo grupa Prezzident objavljuje drugi singl “B€tman“. Pjesma znakovitog imena bogata žestokim i oštrim riffovima dobila je svoj kompletni smisao u videospotu koji je snimio i režirao Dinko Čvorić – Doringo na atraktivnim lokacijama otoka Lošinja.

  B€t-man s otoka Lošinja kakvog vjerujemo ima i vaš grad, svojim lovačkim pričama iz kladionice bio je nadahnuće za pjesmu, a Lošinj kao ishodišna točka benda savršeno je poslužio kao lokacija snimanja spota čiju režiju kao i za prethodni spot Prezzidenta potpisuje Dinko Čvorić – Doringo” – rekao je Ivan Soldo, frontmen grupe Prezzident.

  Prezzident B€tman

  Autori pjesme su svi članovi benda: Luka Maričić (bubnjevi), Vedran Dakić (klavijatura, gitara), Petar Lisjak (bas gitara), Luka Banić (gitara) i Ivan Soldo (vokal). Bend Prezzident je osnovan 2007. godine na otoku Lošinju, a osnovali su ga Ivan Soldo i braća Bišćan. Band je doživio nekoliko transformacija, uključujući bivše članove Alena Križaja i Zdravka Medeka.

  Prezzident su sada: Ivan Soldo, Luka Banić, Luka Maričić, Petar Lisjak i Vedran Dakić. Do sada su izdali 5 singlova i spremaju izdati album u studenom, u izdanju Dallas Records-a.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR