Skip to content
Početna stranica » Novosti » Poznata prva imena za Martinska Punk meets Kanal Fest!

Poznata prva imena za Martinska Punk meets Kanal Fest!

  Martinska Punk meets Kanal Fest najavljuje prva imena za ovogodišnje izdanje festivala koji će se održati od 25. do 27. srpnja na poluotoku Martinska nasuprot Šibenika. Ovaj festival punk glazbe privući će bendove iz zemlje, regije i Europe, obećavajući tri dana pravog punk spektakla. U ovom valu predvode ih britanske legende Peter and the Test Tube Babies, a od sedam najavljenih bendova čak pet je iz inozemstva.

  Martinska-Punk-meets-Kanal-Fest

  Peter and the Test Tube Babies

  Peter and the Test Tube Babies su osnovali 1978. godine Peter (vokali) i Del (vokal i gitara) u garaži Peterovog oca u Peacehavenu (Sussex). Njihove rane nastupe karakterizirale su iskričave melodije i mnogo zabave. Ovaj bend je nastavio svirati na festivalima diljem svijeta te su ostali jedan od najboljih punk bendova Europe.

  Hookline

  Hookline je oldschool hardcore punk rock bend iz Njemačke osnovan 1990. godine i aktivan je još danas. Objavili su šest albuma, odsvirali nebrojeno mnogo koncerata, a nastupaju i dalje. Svoju glazbu opisuju kao old school hardcore punk s mnogo melodija, ali i utjecajima metala.

  Obscene Revenge

  Obscene Revenge je hardcore punk bend koji je nastao 2014. godine u središnjoj Italiji. Od samih početaka stvarali su svoje pjesme u kojima su se bez kompromisa doticali važnih političkih i socijalnih tema. Redovito nastupaju u Italiji i ostatku Europe.

  Wasserdicht

  Wasserdicht je hardcore bend iz Ormoža u Sloveniji, koji djeluje od početka devedesetih godina prošlog stoljeća. Nakon nekoliko promjena, 1993. godine formirao se sastav koji i danas stvara buku: Marko (gitara/vokal), Miha (bubnjevi/vokal), Robi (bas).

  OSA (One Step Away)

  OSA (One Step Away) je zagrebačko-koprivnički četveročlani bend koji predstavlja nepokolebljivu snagu punk-rock scene. Svojim energičnim ritmovima i razigranim melodičnim gitarskim dionicama OSA je uspjela steći veliku popularnost među ljubiteljima alternativnog zvuka.

  Neven

  Neven je jedan od bendova koji predvodi revitaliziranu hardcore scenu u Beogradu. Uz teme o introspekciji, osobnom razvoju, straight edgeu i svjesnosti Krišne, bend se vraća njujorškim korijenima pokreta, ali s izrazito modernim zaokretom.

  Pardon

  Pardon čine Dario Divković, Tonći Zelić i Vinko Lelas. Ovaj trojac udružio je snage kako bi stvorili nešto autentično i eksplozivno. Pardon je upravo objavio singlSvinje” kojim najavljuju svoj debitantski album “Dalmatinska rapsodija” koji će biti dostupan od 12. travnja ove godine.

  Martinska
  Martinska. Foto: Tonko Mikulandra

  Ulaznice za Martinska Punk meets Kanal Fest

  Ulaznice za Martinska Punk meets Kanal Fest su već u prodaji, a uz kupljenu festivalsku ulaznicu, posjetitelji imaju mogućnost kampiranja na festivalskoj lokaciji. Early Bird ulaznice dostupne su po cijeni od 40 eura na službenoj internetskoj stranici festivala, kao i na online i fizičkim prodajnim mjestima platformi Entrio i Core Event.

  Očekuje se da će ovaj festival pružiti nezaboravno iskustvo ljubiteljima punk glazbe iz cijele regije, s pažljivo odabranim bendovima koji jamče vrhunski glazbeni doživljaj.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR