Skip to content
Početna stranica » Novosti » Punk Mix – Hommage pankerima

Punk Mix – Hommage pankerima

  Gabba Gabba, we accept you one of us!
  Upoznajte novi program na Radiju Falš – Punk Mix!

  Dvadesetog lipnja bit će dva mjeseca radija Falš. Dva mjeseca koje smo preletjeli nevjerojatno brzim usponom slušanosti i nevjerojatnim odazivom glazbenika svih vrsta, na tome zahvaljujemo svakome od devedeset i četiri grupa i kantautora koji su se do ovog dana pridružili u ovu našu malu- veliku Falš obitelj.

  Ovako brz uspon radija dokaz je da nismo jedini koji smatramo da je vrijeme za svjež zvuk na glazbenoj sceni. U posljednja dva mjeseca preslušali smo stotinu sastava i kantautora i uvjerili se da to nije niti vrh ove glazbene sante leda. Glazbenici vrve sa svih strana i stvaraju fantastičnu originalnu glazbu, to je cijeli novi prikriveni svijet genijalnih pjesama koji ostaje zaboravljen i ne izlazi iz većinu garaža i ostalih improviziranih sviraona dok se monopolske diskografske kuće igraju sa brendiranjem svojih lutaka i pjesmama s njihovih “tvorničkih traka”.

  Punk Mix

  Ovdje, mi vjerujemo u svakog umjetnika a ne u pohlepnu zaradu preko njihovih leđa. Radio je to zasada dokazao devedeset i četiri puta, bez ijedne odbijenice, a i tako će se nastaviti. Nepotrebno je reći da su se u svemu ovome našli i naši pankeri. Neizmjerno drago nam je reći da smo primili toliko snimka punk sastava da smo za njih morali napraviti i poseban Mix. 

  Stoga, bez dodatnog duljenja – Punk Mix! Za svakog punkera – otvori pivu, okupi ekipu i slušaj punk na Radio Falš!

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR