Skip to content
Početna stranica » Novosti » Godinu dana “Falšanja”! Sretan rođendan svim Falšerima i Falšericama

Godinu dana “Falšanja”! Sretan rođendan svim Falšerima i Falšericama

  Prošlo je godinu dana – veliko hvala svima koji su tu uz nas od početka, hvala onima koji su se uključili po putu i hvala onima koji tek dolaze ! Voli vas sve Radio Falš

  Ima mnogih koji su toliko puno doprinijeli i motivirali nas da guramo dalje i razvijamo ideju o neafirmiranoj glazbi i ostaloj umjetnosti. Ovdje želimo zahvaliti svakome od njih. Vrijeme je da se prestane prisilno guranje umjetnosti s “tvorničkih traka” monopolskih kuća. Mi vjerujemo u svakog umjetnika, a ne u pohlepnu zaradu preko njihovih leđa. Zvuk kojem težimo nemamo. Svakako imamo svoj ukus i želju, ali kako bi radio uistinu bio beskompromisna sluga neafirmiranim umjetnicima izbacili smo naš ukus i puštamo vama da slobodno krojite svoju novu scenu po svojoj slici, a ne obrnuto. Hvala svakome od vas (svakome od trenutačnih 208 sastava i kantautora, te svakom koji će se tek pridružiti!) na ovoj zaista širokoj lepezi žanrova na vašem radiju Falš.

  Radio Falš od 20.4.2020. svakim danom sve više i više raste, i to isključivo radi vas. Ovim putem Vam obećavamo da ćemo uvijek pokušavati kreirati više prostora i promocije za svakog neafirmiranog umjetnika koji nam se javio. Falšerice i Falšeri, voli vas sve vaš Radio Falš.

  Radio Falš Rođendan

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR