Skip to content
Početna stranica » Novosti » Punk is Dad! Radio Rejects se vraća s dva nova singla

Punk is Dad! Radio Rejects se vraća s dva nova singla

  Dugo očekivani povratak omiljenih roditelja-punkera, Radio Rejects-a, napokon se dogodio nakon vrtloga kaosa koji je trajao punih dvije godine. I unatoč nevjerojatnim preprekama koje su uključivale borbu s COVID-om, zatvaranjem koncertnih dvorana i promjenama članova, ova ekipa iz “Mum & Dad Core” svijeta iznjedrila je nešto posebno – glazbenu poslasticu koja će vas oboriti s nogu!

  Dva brza, zabavna izdanja koja udaraju jače i od Chucka Norrisa!

  Meet The Klopeks” i “iBabe (Fuck The Nudes)” sada su dostupni na svim glavnim streaming platformama! “Meet The Klopeks” je zabavan povratak na zvuk kasnih 80-ih, inspiriran kultnim komično-horor filmom “The ‘Burbs“. Isprepleten s “inside šalama” iz filma i onim omiljenim bubnjevima u šesnaesticama koje volimo, ovaj hit je više od puke glazbe. Vođa benda Smith nije samo želio podijeliti svoju ljubav prema filmu, već je tu ljubav pretvorio u zaraznu melodiju koja će vas natjerati da sami potražite i pogledate taj filmski dragulj.

  S druge strane, “iBabe (Fuck The Nudes)” je pjesma koja govori o važnosti povezanosti prilikom pronalaženja prave ljubavi. Ova pjesma podsjeća koliko je lako pronaći bilo koga, ali pronaći “onu pravu” osobu u današnje doba zaista je nešto posebno. Njihova majka, Tara, poznata po svojim opakim gitarističkim riffovima, ovdje se prvi put pojavljuje kao vokalna zvijezda, iznoseći nevjerojatne stihove u refrenu koji će vas iznenaditi.

  S ovim novim uradcima, Radio Rejects nisu samo vratili svoj glazbeni zvuk, već su i podignuli ljestvicu i donijeli nam ultimativni roditeljski punk koji će nas držati u ritmu, ali i pomalo nasmijati. Pratite ove nepokolebljive roditelje jer su upravo krenuli u novu eru Mum and Dad Core glazbe.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR