Skip to content
Početna stranica » Novosti » Rock ‘n’ Roll propovjednik – Reverend Beat-Man

Rock ‘n’ Roll propovjednik – Reverend Beat-Man

  Život bi trebao biti jedna beskrajna borba i tada umreš! Reverend Beat-Man je uvrnuti švicarski rock ‘n’ roll propovjednik, a mi predstavljamo novo izdanje njegovog trećeg albuma iz 2007. godine

  Reverend Beat-Man

  Olifrom M. Guzom u Star Track studiju u Švicarskoj, uz njegov prateći sastav – Delany Davidson na bubnjevima, Mr. Butler na gitari i usnoj harmonici te Guz na organu i basu. Za pjesmu “Blue Moon of Kentucky” pozvan je sastav Zeno Tornado & The Boney Google Brothers, dok je mnoge druge pjesme “velečasni” snimao sam u svom vlastitom toaletu. Ovo je jedna od naprodavanijih Reverend Beat-Manovih albuma. Teško je izdvojiti tek jednu ili dvije pjesme s ovog fantastičnog albuma, no od popularnijih definitivno je “I’ve Got The Devil Inside” koja je postala velika uspješnica, kao i pjesma “I See The Light”.

  Tko je Reverend Beat-Man?

  The Monsters 1986. godine. The Monsters je uz svojih šest snimljenih albuma i bezbrojne nastupe u Švicarskoj imao i veoma opsežne turneje kroz većinu država Europe uključujući  Njemačku, Francusku, Nizozemsku, Belgiju, Italiju, Austriju, Englesku, Dansku i Španjolsku. Također, “Čudovišta” su 2003. godine imala velik pothvat krenuvši na turneju u Argentinu, Brazil te New York. Gdjegod svirali, svi se slažu s jednim – The Monsters je fantastična  beskompromisna grupa koja će “zapaliti” svaku binu na koju ćete ih staviti.

  Lightning Beat-Man One Man Band te pod tim nazivom snima dva albuma. Sve ga to zajedno dovodi do 1999. godine i zasad posljednjeg umjetničkog imena pod kojim i danas nastupa junak naše priče – Reverend Beat-Man. Kako on kaže – završio je kao propovjednik i velečasni nakon beskrajne borbe s životom te prosvjetljenjem koje je pronašao u svojoj vlastitoj kreaciji Blues Trash glazbe. Prisustovao je na mnogim festivalima i zabavnim programima preko cijelog svijeta kao što su Montreux JazzLas Vegas GrindDourBad Bonn Kilbi, a uza sve to broji i mnoge nastupe na javnoj televiziji te svoj vlastiti dokumentarni serijal na MTV-u.

  U ovom trećem izdanju albuma Surreal Folk Blues Gospel Trash Vol.2 možete naći i neke posebne značajke. Ploča ima tiskani unutarnji rukav, u paketu nalazi se i poster te kod za online preuzimanje albuma. Uza sve to možete naručiti i CD. Sve navedeno i više možete naručiti na službenoj Voodoo Rhythm Records stranici – ovdje, a kao i uvijek, sve pjesme s albuma možete čuti i na vašem Radiju Falš.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR