Skip to content
Početna stranica » Novosti » RootsInSession predstavljaju Domajkla miks

RootsInSession predstavljaju Domajkla miks

  U sklopu 20 godina djelovanja i kreiranja bass scene, dvojac RootsInSession 2021. godinu zaključuju u stilu s prvim miksom koji je sastavljen od radova iz vlastite produkcije. RootsInSession su unazad dvije godine objavili čak 17 pjesama i remikseva u raznim žanrovima poput reggaea, hiphopa, dancehalla, drum’n’bassa i junglea. Prvi miks koji je sastavljen od radova iz vlastite produkcije Domajkla RootsInSession otvaraju u dancehall stilu s izolskim izvođačem Drillom pjesmom Obala, koju je podržao i Jamie Rodigan u svojoj radio emisji Soundsystem Showu na londonskom radiju Whynow.RootsInSession nastavlja priču „Domajkle“ s drum’n’bass i jungle izdanjem Roots Culture i najprepoznatljivijim drum’n bass remiksom Head Up nastao u suradnji s jamajkanskom reggae pjevačicom SumeRR, a kojeg je objavila američka izdavačka kuća VPAL Music.

  Na polovini miksa dečki polako smiruju tenzije s reggae remiksevima poput Street Boya i detroitskog repera Valida, gdje mu se pridružuje prije spomenuta SumeRR uz najpoznatiji reggae remiks na Balkanu pod nazivom “Ne Bih Se Mijenja” crnogorskih Who See i srpskog Smoke Mardeljana. Domajkla miks Pier i Fu završavaju u stilu njihovog prvog riddim albuma Lockdown Ska koji je nastao u koprodukciji s Markom Gaćinom, pjevačem reggae benda Brain Holidays. „Lockdown Ska“ je ujedno i prvi riddim album u Sloveniji koji okuplja izvođače iz Balkana, Europe i Jamajke kao što su Italee Watson, Sassja, Anina, Maja Založnik, Rootsman I, Tadiman i Buda.

  Za mix i master svih autorskih pjesama su zaslužni Filip Motovunski, Marko Gaćina i Dj Goce. RootsinSession dvojac tako zaokružuju svoju uspješnu misiju s Domajkla miksom, a ujedno već pripremaju nova izdanja za 2022. godinu.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR