Skip to content
Početna stranica » Novosti » Nova međunarodna kolaboracija za RootsInSession: “Street Boy” Valid ft. SumeRR (RootsInSession remix)

Nova međunarodna kolaboracija za RootsInSession: “Street Boy” Valid ft. SumeRR (RootsInSession remix)

  RootsInSession sudjeluje u svojoj najopširnijoj međunarodnoj kolaboraciji koja obuhvaća suradnju s mladim i perspektivnim hip hop vokalom Validom. MC podrijetlom je iz Srbije, a odrastanje na legendarnoj detroitskoj hip-hop sceni obilježilo je njegovo glazbeno djelovanje. U njegov Street Boy” s albuma “Mihajlo”, RootsInSession u Street Boy singl unijeli su dašak svježine u obliku novog gostovanja jamajkanske glazbenice SumeRR koja je sa svojim prepoznatljivijim vokalom upečatila ovaj . SumeRR smo već imali prilike upoznati kroz remix njenog singla “Head Up” ft. Kumar.

  RootsInSession Street Boy

  Ne gubeći vjernost originala s ubacivanjem dodatnog vokala, RootsInSession napravili su i korak dalje. “Street Boy” nije samo običan remix, ovo je ujedno i prva pjesma RootsInSessiona čiji su instrumental snimili s priznatim slovenskim i hrvatskim glazbenicima uživo. Ovu američko – jamajkansko – kosovsko – hrvatsko – slovensku kolaboraciju u mixu i masteringu začinio je makedonski DJ Goce.

  1 thought on “Nova međunarodna kolaboracija za RootsInSession: “Street Boy” Valid ft. SumeRR (RootsInSession remix)”

  1. Pingback: RootsInSession & Marcus G objavili album - Radio Falš

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)