Skip to content
Početna stranica » Novosti » SaffeK se vraća na pozornicu s novim videospotom i jesenskom turnejom

SaffeK se vraća na pozornicu s novim videospotom i jesenskom turnejom

  Alternativni Rock sastav SaffeK, vodstvom pjevača-producenta Orena Amitaia, popratio je prvu kišu godine videospotom zimske balade “When it Rains“. Pjesma se nalazi i na njihovom zadnjem EP-u “All Too Human“.

  Pjesma priča o samoći kroz oči jednog zeca koji je u potrazi za spasom. Novi videospot sastava predstavlja jedinstvenu stop-animaciju, napravljenu od tisuće fotografija. One se prvo pretvaraju u živahnu traku pokreta, pa netom emotivno spajaju stvarnost i fantaziju. Objava ovog singla dio je njihove lokalne jesenske turneje.

  Spot je rezultat oboje Amitaia i nagrađivane Shakede Katzire. “Orenova osjetljiva izvedba privukla me i oduševila“, rekla je Shakeda. “Zajednički rad bila je prilika za razbijanje vizualnih granica i spajanje naše umjetnosti u iznenađujuću i uzbudljivu kreaciju. Drago mi je zbog povjerenja koje mi je Oren ukazao, što nam je omogućilo da zajedno kreiramo ovaj projekt.

  SaffeK Oren

  “”When It Rains” jedna je od mojih najbolnijih, najosobnijih i najomiljenijih pjesama. Ponosan sam i sretan zbog prilike da radim s nevjerojatnom Shakedom, kao i s toliko drugih čudotvoraca kako bih oživio, koji je zvijezda klipa, slomljenog zeku, i možda nas oboje, u malom, iskupi u ovom procesu. Zahvaljujući ovoj pjesmi o samoći i bolnoj potrebi da shvatim nešto stvarno, da imam vezu, shvatio sam da oživljavam i osjećam veliko svjetlo koje dolazi od toliko ljudi koji su ispunjeni istom strašću za životom i rock n rollom.“, komentirao je Oren.

  SaffeK trenutno finalizira produkciju svog novog albuma koji izlazi 2022. godine, te pripremaju sve navedeno promovirati europskom ljetnom turnejom. Prisjetite se prijašnjeg članka radija Falš o SaffeK-u ovdje.

  Komentari

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  hrHR